Düğünde gelinden daha güzel olan kişi sorunsalı

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
arkadaşlarım hariç düğünlere gitmiyorum ama zaten arkadaşlarım hep güzellll maşallah

Bi ara denesem mi bu durumu dllslxld

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Gelin heyecandan etrafını görebiliyor mu ki?
Düğünlere çok özel birileri değilse katılmıyorum ancak böyle bir örneğe de denk gelmedim.:)

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
her düğünde boyu 1.75 olan ya yabancı ülke vatandasi ya da manken gibi olan herkesin ona baktığı çok güzel o kadın...yapacak bir şey yok, ben bile vay anasını fiziğe bak diyorum...

Vallahı arkadaslar ben düğünde sadece takı merasımını özellıkle takıp ettim . Hatta düğünden sonra hanım ile uc gun videoyu ızledık kım ne getırmıs kım ne hedıye etmıs dıyerek.
gelınden guzel yada çirkın olmasından zıyade bence gelının güzelliği önemlı idi. Onuda güzel olduğu için aldım zaten :D

düğüne gelenler zaten maşallah podyuma çıkacak gibi hazırlanıyor

Öyle bir şey var mı gerçekten? Gelin düğüne gelen konuklarla kıyaslanmaz bile. Gecenin yıldızı odur ve diğerleri arasında güzel olanlar da vardır. Bu tarz düşünceler hastalıklı geliyor bana.

Öyle bir şey var mı gerçekten? Gelin düğüne gelen konuklarla kıyaslanmaz bile. Gecenin yıldızı odur ve diğerleri arasında güzel olanlar da vardır. Bu tarz düşünceler hastalıklı geliyor bana.
Hastalıklı düşünceler hastalıklı insanlar dan çıkar ve kadınların ne kadar ileri gidebileceklerini tahmin edersin sende sanırım :))

Gelini gölgede birakmak istemeyip, en sade ve gösterissiz hali ile dügüne giden hanim kizlarimiz...bal olsaymissiniz.

Gelini gölgede birakmak istemeyip, en sade ve gösterissiz hali ile dügüne giden hanim kizlarimiz...bal olsaymissiniz.

aşko bizde öyle bir şey yok.... herkes şu şekilde çıkıyor sahneye.fdlkgfg

sddefault.jpg

çirkinler evlendiğine şükredeceğine bir de düğünde ondan güzel olanları mı kıskanıyor, rezalet… senin için masrafa girdi o insanlar nankörlüğün lüzumu yok. :emoji_unamused:

Benim çok önemsediğim şeyler değil bunlar. Hatta gelinlikle bile gelebilirler.

Geri