Düğünde damada arkadaşları tarafından 60 metre uzunluğunda 5 liralık banknotlar takıldı

• Kullanıcı Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
Konu sahibi son olarak 1205 gün önce görüldü

Düğünde damada arkadaşları tarafından 60 metre uzunluğunda 5 liralık banknotlar takıldı​

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, iki arkadaş, düğünde damada 60 metre uzunluğunda 5 liralık banknotlar taktı.​

Böylesi görülmedi! Düğünde damada arkadaşları tarafından 60 metre uzunluğunda 5 liralık banknotlar takıldı

İncirliova Belediyesinde çalışan Necati Kaman ile Söke ilçesindeki bir fabrikada gıda teknikeri olarak çalışan Tuğçe Cengiz, kır bahçesinde düzenlenen törenle dünyaevine girdi.

3183146_b84a32964917f6f8b927a202a141f9ab.jpg

Damadın arkadaşları Şahin Madan ve Cihan Eroğlu, takı merasimi sırasında iğnelerle tutturdukları 5 liralık banknotları düğün hediyesi yaptı.

İki arkadaş, uzunluğu 60 metreyi bulan ve toplam değeri 1800 lira olan banknotları damadın vücuduna doladı.

3183146_3dbc8efc9e1fe14c1594157e55499dd7.jpg

Vücudu banknotlarla kaplanan damat, arkadaşlarıyla karşılıklı oyun oynadı.

"EZİYET OLSUN DİYE BÖYLE BİR ŞEY YAPTIK"​

Şahin Madan, gazetecilere yaptığı açıklamada, sağdıç olduğu için damada işkence yapamadığını ifade ederek, "Banknotları iki ayda biriktirdik. Eziyet olsun diye böyle bir şey yaptık." dedi.

3183146_f2e4c5d30b6fbc779cc3a04a18562546.jpg

Damat Necati Kaman ise arkadaşlarının sürprizi karşısında mutluluğu ve şaşkınlığı bir arada yaşadığını ifade etti.

Toplam 461 adet banknot yapıyor, hadi arada birbirine tutturmadan ötürü kayıplar oldu diyelim… hadi 500 olsun… toplam 2500TL yapıyor.
Tam altın fiyatı 3200TL… söyleyeceklerim bu kadar.

Ben de hemen hesap ettim ama konuda zaten yaziyormus 1800 oldugu :s

Şu düğünlerde damadın arkadaşları kadar gereksiz bir şey yok. İlla bi şov yapacaklar

komik baya, ben çok gülerdim.
arkadaşsız düğün olmaz birilerinin şebeklik yapması gerekiyor, cenazemi bu ayol.

Küçük yerlerin tek eğlencesi Düğünler. İncirliova'da belki Sinema bile yoktur.

İtlikten başka bişey değil. Fakirim para takamıyorum demiyor şaka yaptık diyor it. Çomar aklınca gargaraya getirecek. Delikanliysan damadın taşıyamayacağı ağırlıkta (24 ayar) altın tak.

Simdide bu akim cikti.. ya duzgun guzel bi fiyat takin yada hic..
Birde ceyrekleri ipe gecirip once bi dans ediyor sonra geline takmalar.. ojjjt kupekk alti ustu ceyrek yirtarim adamin agzini:D

bunlar hep lord ve lordiye ellam.

Geri