Düğün masrafının yarısını kız tarafı ödesin mi?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
türkiye'de düğün iki kişinin evlenmesi için değil, evlenmeyi sağa sola duyurmak ve davetlileri memnun etme çabasından başka bir şey değildir. bu devirde düğün yapmak çok anlamsız ve gereksiz.
Ayy ben şimdi bi düğüne gidip kurtlarımı dönücem işin bu tarafından bak bide
Düğünler olmasa kurtlu kurtlu ful negatif enerji ile dolanırdık ortalarda yılda bir herkes bir düğüne katılıp kurtlarını dökmeli diyor tıp kjkjkjkj

Dugun salonunun 500 kisi icin 1 milyon istemesi, benim onu borsaya koysak daha cok kazaniriz bosver fikrini ortaya atmam. Beyimin gozlerinde kalpler cikmasi..

tm ödesin
kavga etmeyin

Ayy ben şimdi bi düğüne gidip kurtlarımı dönücem işin bu tarafından bak bide
Düğünler olmasa kurtlu kurtlu ful negatif enerji ile dolanırdık ortalarda yılda bir herkes bir düğüne katılıp kurtlarını dökmeli diyor tıp kjkjkjkj

valla zana hanımefendi, sen veya başka birileri, akrabalarım, komşularım vs. göbek atacak diye ben 300.000-500.000 lira düğün salonuna para verip masraf yapmam şahsen, kurtlarınzı dökecek başka bir eğlence anlayışı bulun derim ahahah.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Yatak odasini kiz tarafi, salonu erkek vs vs gibi adetler kalmadi artik. Hepsini erkek alsin kizlar. Bunlara yaranilmaz. Bogulsunlar borcta. Siz beni dinleyin.
sjsjks sürekli kızları gaza getirip hiçbirini uygulamaman şaka mı? allahtan burada yaş ortalaması büyük de kimse birbirini dinlemiyor… ha dinleseler daha mı iyi olur, onda da alttaki geçerli….

he ama mevcut ülke ekonomisini düşününce kocam her şeyi yapabilecek güçte olursa da işimiz kolaylaşır... nazlı kayı'dan neyim eksik benim, muşmula suratıyla saraylarda evlendi de ben niye kuru pasta yiyem?

sjsjks sürekli kızları gaza getirip hiçbirini uygulamaman şaka mı? allahtan burada yaş ortalaması büyük de kimse birbirini dinlemiyor… ha dinleseler daha mı iyi olur, onda da alttaki geçerli….
Ahaha bundan sonra konudaki eski postlarimi okusam iyi olacak. Ne kadar da ikizler burcu bir birey oldugum tekrar gozler onunde bsnsns. Bu postun uzerine yatak odasini bizim almamiz soku.. iste allah.. yadirgadigini yasatiyor. Adetlere uyalim kizlar..

Biz yaptıkda ne oldu kız tarafına şirin görünmek yemediğimiz halt kalmadı . Yok düğün 4 gece gündüz olsun yemekli olsun kına şaşalı olsun vs
Adım attiğimiz yere para verdik . sözde abimizin adı var diye ankarada rahmetliye yakışır davranalım diye
düğün masraf sevıyorsanız nıkah yeterlı

Bu çağda onca masraf yapıp evlenmek biraz enayilik gibi geliyor..düşünsene iki ay sonra boşandın gitti onca para birde nafaka eklense yedin ademin ayvasını..

Geri