Düğün masrafının yarısını kız tarafı ödesin mi?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
düğün boş iş nikahı kıy yeter git gez dolaş o parayla

Bence tamamini odemeli.

Evde kalmaktan kurtariyoz.

pamuk eller cebe yarı yarıya iyi bir anlaşma görünebilir ama erkekcik eziklenir)

En güzeli bir gün de bir kere de kır düğünü ile yapmak skfjks

Hayat misli misli geçiriyor. Gezin, iyice sürtün, sonra evlenin.sonra boşanıp borçların altında eziliyorsunuz.

Niye yarısını ödüyolar?
Tamamını ödesinler görelim.

Hayir. Bizim orf adet geleneklerimiz var arkadasim.. nişan isteniyorsa kiz tarafi yapar. Kinayida kiz tarafi yapar. Ceyizinide kiz getirir. Lakin ev doseme dugunun kendisini erkek tarafi yapar.. eminim ciragan sarayi yada hilton 5* yada bir LA dugunu yapmiyacak 99%... ee sorun nerde?

ben bu konularda gelenekselci değilim, imkanlar doğrultusunda iki taraf hayatını birleştiriyorsa mutlaka katkı olmalı. şu erkeğin işi, bu kız tarafının işi gibi şeylere gerek olmamalı artık. hayır zaten düğünü yaparken mevcut bir para yoksa da borçla yapacaksa, o borcu birlikte ödeyeceksek zaten ne anladık onun yapmasından öyle değil mi? üzmeyin birbirinizi... he ama mevcut ülke ekonomisini düşününce kocam her şeyi yapabilecek güçte olursa da işimiz kolaylaşır... nazlı kayı'dan neyim eksik benim, muşmula suratıyla saraylarda evlendi de ben niye kuru pasta yiyem?

kiz tarafi zaten erkek tarafi kadar masraf yapiyor
söz nisan kina felan derken ayni hesaba geliyor

info kiz everen bilir

düğünler zaten gelin içindir, düğün damadın umrunda olmaz, (en azından benim için) o bir an önce eve gidip yatmanın (uyumak) derdinde. bu yüzden %80 gelin ödemeli masrafı

Evleneceğim kişi en büyük oğlan çocuğu değilse düğün yapmasakta olur.. masraflar tabii komple erkekten. Cimri erkek çekemem.......

Yatak odasini kiz tarafi, salonu erkek vs vs gibi adetler kalmadi artik. Hepsini erkek alsin kizlar. Bunlara yaranilmaz. Bogulsunlar borcta. Siz beni dinleyin.

Artik soyle birsey de var devir degisiyor.

Kiz tarafinin evi arabasi olmasi da sart olmaya basladi yavastan .d .d

Yoksa varmayiz .p

Geri