Düğün masrafının yarısını kız tarafı ödesin mi?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Mantıklı olan bu zaten şimdi erkek bir sürü masraf yapacak borçlanacak garantisi yok bir kaç gün sonra kız giderse bu kadar masraf boşa gidecek en azından yarı yarıya bölüşülse daha iyi olur

İlk evliliğimden güzel bir kare

Valla o zaman ben gelin gitmem o damat gelir hshdhsşs

Hani evi dişi kuş kurardı, evi kurunca haber etsin ben gelirim (:

Corona nedeniyle tüm masraflardan kurtarıyorum. Ama ötesi de olmuyor.

dandik bir pastanın 20 bin tl olduğu milli etkinliğimiz

Siz bu halinize sukredin eskiden baslik parasi veren erkekler napiyormus :)

Siz bu halinize sukredin eskiden baslik parasi veren erkekler napiyormus :)

başlık parası kadar saçma bir örf ve adet yok bence
çok iyi hatırlarım kurban bayramlarında hayvan pazarlarında kurbanlıkların başında pazarlık yaparlar onun biraz daha yumuşatılmış modernize edilmiş halidir

başlık parası kadar saçma bir örf ve adet yok bence
çok iyi hatırlarım kurban bayramlarında hayvan pazarlarında kurbanlıkların başında pazarlık yaparlar onun biraz daha yumuşatılmış modernize edilmiş halidir

Tamam iste en azindan suan oyle birsey yok simdikilere esya almak bile zor geliyor ve her istedigini almak bu kadar kolaylasmisken bence bu adamlara hic yaranilmiyor :) oturun kalkin sukredin diyorum sozumdeyim !:)

Olmaz öyle şey.
Durumun yoksa düğün yapma.
Ama yaparsan da parasını erkek tarafı verecek.

Karı parası ile düğün yapacak adam erkeğim diye dolanmasın. Etek giysin dolma sarsın.

Tamam iste en azindan suan oyle birsey yok simdikilere esya almak bile zor geliyor ve her istedigini almak bu kadar kolaylasmisken bence bu adamlara hic yaranilmiyor :) oturun kalkin sukredin diyorum sozumdeyim !:)

her istediğimizi almak bu kadar kolaymı yapma nolur bunu bana yapma :)
bugün bir düğün ev masrafı 100 bin minimum bide bunun geri ödemesi var :)
aslında günümüzde evlilik artık çok zorlaştı insanların alım gücü yokken böylesine düğün masrafları insanları evlilikten uzaklaştırıyor.
bir yazı vardı tam da bu konu üzerine bence bu yazıyı bi okumalısın :)

Link

Doğru söyle gardaş beleş mi aldın karıyı

Bana ilk evlilikte 50 bin euro’luk senet imzaladılar şanslıyım yarısını ödedim

her istediğimizi almak bu kadar kolaymı yapma nolur bunu bana yapma :)
bugün bir düğün ev masrafı 100 bin minimum bide bunun geri ödemesi var :)
aslında günümüzde evlilik artık çok zorlaştı insanların alım gücü yokken böylesine düğün masrafları insanları evlilikten uzaklaştırıyor.
bir yazı vardı tam da bu konu üzerine bence bu yazıyı bi okumalısın :)

Link

Evet bir goz gezdirdim de yaziya bu arkadas fazla asiriya kacmis ona buna gosteris yapmak istemis, ona buna gosteris yapmak yerine kendi butcesine gore yapsaymis bu kadar acilmasaymis akilsiz basin cezasini ayaklar cekermis calissin dursun omur boyu bir dugun ugruna :)

Evet bir goz gezdirdim de yaziya bu arkadas fazla asiriya kacmis ona buna gosteris yapmak istemis, ona buna gosteris yapmak yerine kendi butcesine gore yapsaymis bu kadar acilmasaymis akilsiz basin cezasini ayaklar cekermis calissin dursun omur boyu bir dugun ugruna :)

işte o ne der bu neder eksik olmasın derken böyle oluyor insanların sonu herkes sevdiğine herşeyin en iyisini kusursuzunu sunmak ister senin de yukarıda ki tabirin aslında herşeyi almak bu kadar kolayken derken ben o cümleni eleştirmek istedim herşeyi almak kolaydır ama ödemesi zordur yazıyı yazan arkadaş aslında çok doğru yerlere değinmiş biz milletçe gösterişi seviyoruz minimalizimden gram anladığımız yok.

Geri