Dudaktan değil de Alnından öpen erkek

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Sen benim neyimsin demek istiyor acaba. Dudaktan öpünce neyi oluyor Sjsjjs

Flört edilmez o erkekle.

alnından öpünce helalimsin, dudaktan öpünce de her an arzuladığımsın demek istiyor olabilir..

Hiç dudağından öpmese kız alınmaz mı Sjsjsjs

benim alnımda kaküllerim var öpemez ki, mecbur dudağımdan öpecek. umarım zorlanmaz...

Çok faydası olduğunu söyleyemem söylenen yerlerden çok öptüm ama sonuç hüsran:D

niye gömüyorsunuz ki... belki ateşini ölçüp ona göre öpecek geriye kalan yerleri? bilemezsiniz...
hassas bir dönemden geçiyoruz.

Öpmek için sadece alnı tercih ediyorsa aşırı romantik dizilere/filmlere maruz kalmış gösteriş budalası biri olabilir. Sadece dudaktan öpüyorsa cinsel dürtülerinin kölesi haline gelmiş olabilir, bu durumda müsait bir ortam yakalandığında öpücüklerin aşağılara doğru kayma eğilimi kuvvetle muhtemeldir.
Ama yeri geldiğinde alından, yeri geldiğinde dudaktan öpüyorsa aşkla öpüyor olabilir. Sevgiyi göstermek için nadir de olsa alından da öpülür, başın tepe noktasından da.
Zaten o anlarda içten gelen bir hareket oluyor.

Bir de avuç içlerinden öpüyorsa sevgisinden zerre şüphe edilmemeli. ( Tabii ilişki başlar başlamaz yapıyorsa şüphe edin. Bu seviyeye gelmek zaman alır. )

Öğrenilmiş bir davranış. Bir tavır. Bir deklarasyon. Bir manifesto. Ama komik.

Böyle bişey hiç olmadı kimse kimseyi alından öpmedi bugüne kadar diyelim ve bir adamin karşısına kadin koyalım ve "al öp bunu" diyelim. Yada forum sjw'ları bunu seksist bulur ve feminik tavır alırsa diye değişik söyliyim, kadın dedi ki öp beni....

Kimse kimsenin alnını öpmez arkadaşlar.

Salak olmayın.

Neden alın? Bunun bir hikayesi var mı mesela? Neden şakak değil, kulak memesi değil, çene değil, burun değil de alın?

Geri