Dudakları Dolgun Gösteren Makyaj Hileleri

Konu sahibi son olarak 1277 gün önce görüldü

1.Dudaklarınıza lip balm sürdükten sonra, bir fırçayla dudaklarınızı fırçalayın.

554fa07d460fa5e153732692.gif

Bu dudaklarınızdaki ölü deriyi atarken, aynı zamanda kan dolaşımını hızlandırarak daha dolgun bir görünüm elde etmenizi sağlar.

2.Tarçının milyon faydasına bir yenisini ekleyin: Dudak Dolgunlaştırıcı

554fa218460fa5e1537326e7.gif

Birkaç damla zeytinyağı ile karıştırdığınız tarçını, dudaklarınıza bir fırça yardımıyla uygulayın. Karıncalanma hissi olduğunda da endişelenmeyin. Bu işe yaradığını gösterir :)

3.Rujunuzu uygulamaya başlamadan önce fondoten sürün.

554fb46988671a350d4e5989.gif

Böylece ruj ve dudak kaleminizin dudağınızda daha uzun süre kalmasını sağlamış olursunuz.

4.Dudağınızdan bir ya da iki ton koyu dudak kalemi ile dudaklarınızı çerçeveleyin.

554fb64bea4df5b744d1f103.gif

Ancak dudak kaleminin tonunun çok koyu olmamasına dikkat edin. Aksi takdirde demode bir görünüme yol açacaktır.

5.Dudak kalemi uygulamakta zorlananlar için de ‘X Metodu’ var!

554faa05159cc1b962d9acb5.gif

Herkes makyaj konusunda doğuştan yetenekli değil kuşkusuz. Eğer siz de bu kategorideyseniz, kalemle üst dudağınıza X yaparak başlayabilirsiniz.

6.Dudakta Optik İllüzyon

554fa463a466633009ce222d.gif

Dudakta Optik İllüzyon, Marilyn Monroe’nun makyaj artistinin uyguladığı bir metoddur. Alt ve üst dudağınızın ortasına açık renk dudak kaleminizi uygulayın.

7.Dudakta Optik İllüzyon-2

554fbefc29fa91540ea4816a.gif

Üstteki maddenin etkisini arttırmak için, alt ve üst dudağın birleşim yerlerine koyu renk dudak kalemizi uygulayın. Daha doğal bir görünüm elde etmek için ise parmağınızla iki rengin birbirine karışmasını sağlayın.

8.Üst dudağınızı highlighter ile aydınlatın.

554f9a6ead23ea9f3abbe4a0.gif

Dudak kontürünüzü tamamlayıp, rujunuzu sürdükten sonra üst dudağınızı highlighter ile aydınlatın.

9.Alt ve üst dudağınızın tam ortasına parlatıcı sürün.

554fb8fbde0f053d46bec618.gif

Her ruj için farklı bir parlatıcı almak yerine, şeffaf bir parlatıcıyı tüm rujlarınızda kullanabilirsiniz. Parlatıcınız bittiğindeyse beyaz/krem tonlarındaki far ya da vazelin bile geçici olarak işinizi görecektir :)

10.Yarattığınız görüntünün kalıcı olmasını sağlayın.

554fbe10de0f053d46bec7a5.gif

Yöntem basit, tek kat peçete üzerinden dudaklarınıza transparan pudra uygulayın.

tumblr_mqwnrqT48t1snwrkdo1_400.gif

Öpüşünce ortaya çıkacak bu daha fena ;)

bu kdr hileye karşı sen dudağa yapşp kalmada. sıva, ince sıva, dekor sıva boya badana =)

Dolgunluğa değil işleve bakarım deyip muhabbeti yere sermek istemiyorum.

Ben kadına bütün olarak bakarım deyip ulvi bir söylemle konudan çıkıyorum :)

Naber nasıl gidiyor ??

Amaan dolgun olunca noluyo sanki.

Offff o ne dolgunluk . Sanırsın yüzde dudak yok dudakta yüz var. : DDD Saçmalık.

ben üşengecim ya uğraşamam bunlarla

Dolgunluğa değil işleve bakarım deyip muhabbeti yere sermek istemiyorum.

Ben kadına bütün olarak bakarım deyip ulvi bir söylemle konudan çıkıyorum :)

Naber nasıl gidiyor ??

ii çıkş yptn =)
ii nolssn penclri sildm uğrşmaca seni srmalı

Geri