Dudaklara Botoks Yaptırmak

• Kullanıcı eliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4721 gün önce görüldü
Düzeltmeden geçemeteceğim dudağa botoks olmaz, dolgu olur.

Çevremde yaptiran çok var ama ben hiç yakiştirmiyorum, eski halleri daha güzeldi..daha beteri de az cc lerle baslayip dahada buyutmeleri :D

estetik bir sağlık sorununu gidermekse tamam fakat diğer her türlüsüne karşıyım

Abartilmadigi surece goze hos gozukur.
Simdi herkes ayy dogal degil falan diyor erkeklerden ama, instagramda dibiniz duserek izliyorsunuz onlari :D :D

Aa günümüzün sofistike dolgu maddesini nasıl itici buluyorsunuz ki, artık sizin de favoriniz olmuş durumda. Kadına has olmayan yöntemlerden biri bu da.
Işin en önemli kısmı doğru oranda enjekte ettirip, yüz hatalarına gidecek çeşidini, doğru bir doktorla seçmektir. Yoksa alay konusu olmak kaçınılmaz.
Bunlar heep özenti işte..

Yuzumun yarisi dudaktan ibaret oldugu icin ihtiyacim olmayan sey, tsk.

Botoks goruntusu moda su an.
Bence hos degil. Bence bu kadar yaygin ve ayni olan hicbir sey hos degil.
İnsanlarin yaraticiligini konusturmasi bu kadar mi zor cidden

Minik dudaklarimdan memnunum efendim.

Cesaret edemem, güvenemem daha doğrusu.
Yoksa güzel duruyor duranda, abartısını sevmiyorum.

Modaymis kuafor kadin gecen gun dudaklarin botokslu mu diye sordu orijinal botoksluyum dedim

Sonra biz esitligi savunuyoruz diyenlerin karsi cins icin cekici gorunme arzusunun dayanilmaz hafifligi.

Ne kadar onyargilisiniz. Kisi gerek duyuyorsa yaptirsin. Ozguven eksikligi duymasibdan iyidir bence. Ve bazilarina cok yakistiriyorum :D bana soracak olursaniz yaptiramam, korkuyorum:D

en son yaptıracağım şey :D
erkek olsam öpüşmem.

Buyuk dudaklari begenirim ben fekat abartmadan, insan gibi anlatabiliyor muyum ?

Şeyin dudaklari cok kotu olmuş hürremi oynayan kadinin adi neydi :nopsrn:

çok ince olanlar yaptırsın
ruj sürdüklerinde bile görünmüyor dudakları.

Geri