Hangi dudak olduğunu, zinanın derecesini gösterir... Daha detaylı bilgi için www.buyucu.com.tr tıklayabilir uygulamalı fetva alabilirsiniz ya da direkt @BuYuCu dm'sine girebilirsiniz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Basit matematik… tşk.Şimdi zinaya 10günah pts dersek; öp çek 0,5pts, yapışmak 1pts, uzun süreli yapışmak 1,5pts, dil teması2pts, zinaya uzanan bir öpücük ise verdiğim ceza puanları x2 olarak uygulanır. Yine öpücük esnasında eller oraya buraya kayarsa x1,5 olarak düşünebilirsiniz. erkek erkeğe x7pts, kız kıza 0,5le çarpılır(estetik olduğu için)
Bu konu hakkında butun yetkıyı sana verıyorum bebeğim.Hangi dudak olduğunu, zinanın derecesini gösterir... Daha detaylı bilgi için www.buyucu.com.tr tıklayabilir uygulamalı fetva alabilirsiniz ya da direkt @BuYuCu dm'sine girebilirsiniz
AjxjddTükürüksüz öbüşülmüş ise zina olmaz (◠‿◕)
Bulgarlarda var bazi yerlerde oluyor. Ornegin bu adam videolarinda misafirlerini o sekil de agirlar.Konuyla alakası yok belki bikacgun önce bi video denk geldi nerenin olduğunu hatırlamıyorum ama bi gelenekmis erkek ev sahibi misafir erkekleri dudağından öperek karşılıyordu iğrençti kskskkek onlarda zina yapmış sayıliyormu acabaa

Yok ya Bulgar değildi bulsam atcamda bulamıyorum lslsldBulgarlarda var bazi yerlerde oluyor. Ornegin bu adam videolarinda misafirlerini o sekil de agirlar.
Zaten olsa olsa romanyalilarda bulgarlarda falan olur gipsy kafasi iste
Kopona pocna (vurus basliyor)
Isimli tiktoker
Ekli dosyayı görüntüle 100093
ya sen milletin öpüşmesini mi takip ediyongerci pandemi hastaligi cikinca öpüsmeler azaldi