Dudak dudağa öpüşmek zina olur mu? Ne yapmalıyım

• Kullanıcı ßaşak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 650 gün önce görüldü
Şimdi zinaya 10günah pts dersek; öp çek 0,5pts, yapışmak 1pts, uzun süreli yapışmak 1,5pts, dil teması2pts, zinaya uzanan bir öpücük ise verdiğim ceza puanları x2 olarak uygulanır. Yine öpücük esnasında eller oraya buraya kayarsa x1,5 olarak düşünebilirsiniz. erkek erkeğe x7pts, kız kıza 0,5le çarpılır(estetik olduğu için)
Basit matematik… tşk.
Ben olmasam yanacaksınız boş yere.

Hangi dudak olduğunu, zinanın derecesini gösterir... Daha detaylı bilgi için www.buyucu.com.tr tıklayabilir uygulamalı fetva alabilirsiniz ya da direkt @BuYuCu dm'sine girebilirsiniz
Bu konu hakkında butun yetkıyı sana verıyorum bebeğim.
Sen hangı dudak dersen ben orada olurum

Opusurken yavasca belinizden kavranip kollarinizi boyuna doladiktan sonra sandalyeye ters oturur gibi kucaga oturursaniz olabilir.

Konuyla alakası yok belki bikacgun önce bi video denk geldi nerenin olduğunu hatırlamıyorum ama bi gelenekmis erkek ev sahibi misafir erkekleri dudağından öperek karşılıyordu iğrençti kskskkek onlarda zina yapmış sayıliyormu acabaa

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Konuyla alakası yok belki bikacgun önce bi video denk geldi nerenin olduğunu hatırlamıyorum ama bi gelenekmis erkek ev sahibi misafir erkekleri dudağından öperek karşılıyordu iğrençti kskskkek onlarda zina yapmış sayıliyormu acabaa
Bulgarlarda var bazi yerlerde oluyor. Ornegin bu adam videolarinda misafirlerini o sekil de agirlar.
Zaten olsa olsa romanyalilarda bulgarlarda falan olur gipsy kafasi iste
Kopona pocna (vurus basliyor)
Isimli tiktoker
images (64).jpeg

Sadece dudaklar dokunuyorsa zina değil diyor bizim hoca.

Öpüşmenin başka çeşidi mi var da özellikle dudak dudağa olan sorulmuş?

Oruç da bozmaz zina da değil bişey olmaz

Dil değerse sıkıntı hacım,değmezse şayet cennetin kapısının arasından bakabilirsin öteki tarafta.

Geri