DualarıNIZI ...eksik etmeyin...

Konu sahibi son olarak 1888 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim canım güzel arkdaşlarım.. öncelikle allahın selamı bereketi üzerinizde olsun

Biraz üzgün fazlasıyla gerginimm yarın eşim ameliyata giriyor KıL dönmesi için dualarınızı eksik etmeyin ne olur güzel yürekli insaanlar... daha annem kalkamadı 1 hafta sonrası kalkacak üstüne bu geldi allah beterinden saklasın ne diyelim fazla giremem ama vaktim oldukça ara ara bakarım inş önce sağlık eşiöin bakımı sağlığı ev işleri derken baya yoğunluk içinde yim dahada artıcak beni merak edecekler olursa diye paylaşaım dedim sizi çok seviyorum sizi çok özlicem dualarınızı eksik etmeyin sevgiLerimLee

Benim canım güzel arkdaşlarım.. öncelikle allahın selamı bereketi üzerinizde olsun

Biraz üzgün fazlasıyla gerginimm yarın eşim ameliyata giriyor KıL dönmesi için dualarınızı eksik etmeyin ne olur güzel yürekli insaanlar... daha annem kalkamadı 1 hafta sonrası kalkacak üstüne bu geldi allah beterinden saklasın ne diyelim fazla giremem ama vaktim oldukça ara ara bakarım inş önce sağlık eşiöin bakımı sağlığı ev işleri derken baya yoğunluk içinde yim dahada artıcak beni merak edecekler olursa diye paylaşaım dedim sizi çok seviyorum sizi çok özlicem dualarınızı eksik etmeyin sevgiLerimLee

Allah C.C. tez zamanda şifalar ihsan buyursun ve eski sağlığına kavuştursun inşaAllah.

Geçmiş olsun şimdiden EyLüL

Allah acil şifa versin umarım biran önce sağlığına kavuşur.

Rabbim yar ve yardimciniz olsun ,
Insallah en kisa zamanda hayirli ve mutlu huzurlu bir sekilde donersiniz

Allah şifa versin
Simdiden esinize saglik size kolaylik dilerim

allah hepiniden çok çok razı olsun inş okadar morelim bozuk üzgünümki sizinle paylaşmak istedim allah razı olsun sizlerden güzel tatlı arkadaşlarım

çok teşekkürler arkadaşlar.. çok saolun bende çok ama çok yorgunum yoğunum ev işleri ameliyatlı var evde 2 tane baya çok yorğunum inş iyleşcekler tek duam onların iyiy güzel olmasıdır inş sevgilerimle.. bb

Sanırım ameliyattan çıkmıştır eşiniz. :)

Aynı operasyonu bende geçirdim.Korkulacak birşey değil.İç organlara müdahale edilmiyor.Dış deri ile organlar arasında oluşan iltahaplı bölge alınıyor.Ameliyat son derece ağrısız geçiyor önemli olan ameliyat sonrası süreç. :) Ek olarak tekrarlanma olasılığı %40 olan bir hastalık.EşinizinYarası iyileştikten sonra o bölgeye epilasyon yaptırmasını öneririm.Tekrarlama olasılığını neredeyse %100 e kadar azaltır.Hastalığın nedeni uzmanlar tarafından tam olarak saptanamadığı için %100 tüysüzde olsa tekrarlanmayacağı anlamına gelmez ama önemli ölçüde azaltır.

Geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri