Dualara dikkat...

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Hepimiz dua ederiz biliyorsunuz bazen dua ederken dikkatli olmak gerekiyor ya da ağzımızdan kelime çıkarken hangi saatin duaların isteklerin kabul olacağı saat olduğu belli olmaz

Tam olarak bu konuda ne yapıyoruz? :teh:

Aynı konudan çokça açmışsınız neden :p

size dün van'da bal vermeyen arılar için şükür duasına çıkan kaymakam ve halkın arılar tarafından sokulup delik deşik edildiğini söylemiş miydim ?

benim tek bildiğim bir dua var o da KaraBiber duası.

Kamil kardeşim Dua bir eylemden sonra, yapılacak herşey yapıldıktan sonra, ya Rab brn elinden geleni yaptım, sana arz esiyorum halimi deme halidir.
Duayı bağlamından koparmayı nasıl başardınız?

Ne diyordu Sn. Bülent Ersoy, "Artık ne duamsın, ne de Bad duam..."

Hepimiz dua ederiz biliyorsunuz bazen dua ederken dikkatli olmak gerekiyor ya da ağzımızdan kelime çıkarken hangi saatin duaların isteklerin kabul olacağı saat olduğu belli olmaz

Beyefendi,duanin vakti saati yoktur
Yeter ki siz gönülden hayırlısını isteyin.
Allah'a dua eden herkese Allah cevap verir. Bu cevap ya dünyada peşin olur,ya da ahirete saklanır. Yahut da dua ettiği miktarca günahından hafifletilmek suretiyle olur. Yeter ki günah talep etmemiş veya sıla-ı rahmin kopmasını istememiş olsun ya da acele etmemiş olsun.” (Tirmizî, Daavât 145)
Selam ve dua ile.

Kamil konuyu tasidim, multi konuyu sildim. Dua, spirituel bir aksiyon. Bende gucune inananlardanim.

Ben sadece Fatiha okurum. İstek amaçlı dua okumam. Allah vereceğini vermiş. Amelimden razı olsun, yeter.

Uzunca bir metin okumak için hazırlıklı geldiydim neyse pekı inş dikkat ederim teşk ederim paylaşım için

Geri