Drama ve Beyin Fırtınası için Yardım Lazım

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
@!!aLPaCiNo!!+, @<0², @*Destina*, @-Pяivacч, @AeQUiTaS, @Akla Kara+, akserna, @Amy, @ApqA, @Arda, @àRtì§tìc, @Aslı159, @AtASeL, @AtAßeY, @Auria, @AveseRz, @Banette, @Binbirinsan, @CastieL, @Cehennem+, DieBesTe., @DoLuNaY, @Editör, @Egeliii, @Em!R, @EroL, @Eugène, @Eva, Fabien.!, @FeNeR1907, GüLSe, @Hacı, @HeavenLy+, @heLen, @HÜMA, ide@list, @iNNocent, @Insomnia, @Kaiken, @Kara, @KaRaMeLiM, kassam34, @keroLayn, @KEZMAN, @kocahisar, @LaL+, @Lôîren, @Lyssa, Manga, @Maria Puder, @Mastor, @MeLiNNa, @Miss.ultrAslan, @MuCiZe, @muzik♫, @Nevra, @NeyzeN, @NiL`, @oguzhan, @OnlyDream, @paradise, Perii+, @PROmetheUS, @Remus, @Santiago+, @Sessiz, @Shadow, Sisimores, @Sonsuz, @Supernova, @Sus'kun, @TATLI, @topalak, @Ukala Sözler+, İptila*, @Z3yn3P, @ömer1453, @`Sukût Lehçesi´, @ßaşak

Değerli Forum Bahane sakinleri yine bir derdim var da sizi rahatsız etmekteyim :)
Sorun şu ki bir proje ödevi hazırlamaktayım ..

Ödevde Yardım severlilik ile ilgili Drama ve Beyin Fırtınası yer almakta
tam bu noktada bana yardımcı olabilecek biri var mı acaba ?

Çıkar biri nasılsa...:zuha:
Hava da kalmaz merak etme...:zuha:

Google'den araştırdın mı? Birçok drama mevcuttur canlandırma mı yapacaksın yoksa sadece text halinde mi olacak? Beyin fırtınası derken uygulama mı yapılacak?

Mavi beyin fırtınası için konu nedir,buraya yazarsan ben dahil diğer üyelerde birlikte beyin fırtınası yapabiliriz..

Konu : Yardımseverlilik

@mephistopheles

Auria googleden değil kendimiz yapıcaz ondan yardım istedim.

Konu : Yardımseverlilik

@mephistopheles

Auria googleden değil kendimiz yapıcaz ondan yardım istedim.

Drama çok zor değil biraz yaratıcı fikir gerekir. Ama beyin fırtınası forum içinde yapabilirsin başlık yardımseverlik diye konu ac herkes aklına helen düşünceyi paylaşsın. Kurallarını falan biliyorsundur. Onu öyle yapabilirsin bence.

beyin fırtınasını hep duyarım ama nasıl bişey yapmadım hiç :D

Sonsuz

1) Son günlerde televizyon,gazete, internet gibi kitle iletişim araçlarında yardıma muhtaç insanlarla ilgili haberler gördünüz mü? Gördüyseniz kısaca anlatır mısınız?

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

2) Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde çok sayıda insanı zor durumda bırakan deprem, yangın, sel, fırtına gibi doğal felaketler yaşandı mı? Nerede?

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

3) Zor durumdaki insanlara yardım etmek görevini üstlenen Kızılay gibi kuruluşların isimlerini biliyor musunuz? Bildiklerinizi yazar mısınız?

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

4) İnsanlara doğrudan para ,yiyecek, giyecek vermenin dışındaki yardım çeşitlerini biliyor musunuz? Bunlar nelerdir?

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
5) Tanıdığınız en yardımsever insan kimdir? Niçin?
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

6) Amacı doğrudan insanlara yardım etmek olan meslekler nelerdir?

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

şu soruları cevaplar mısın zahmet olmazsa :D

beyin fırtınasını hep duyarım ama nasıl bişey yapmadım hiç :D

Az zamanda çok miktarda yaratıcı fikir elde etme amacına dayanan bir tartışma tekniğidir. Fikirlerin iyi kötü, güzel çirkin, saçma mantıklı olmasına bakılmaz. Önemli olan sadece fikir üretmektir çok sayıda. Kimse elestirilip yargilanmaz bu teknikte. Fikirler not edilir.

Geri