Dövmesi Olan Kız

Konu sahibi son olarak 2557 gün önce görüldü
Bence aptaldır. Akıllı insan vücudunu zararlı her şeyden korur. Tabii güzelliğini kul yapması ile bozmaz.

kan almaya gelince bir iğneden tırsar sanki o dövmeyi öpücükle yaptırdın demi kızım cevabını benden alır

hahahldkvj :D

Sükûtu Leyl Hanım bu iki iğne çok bir tutulacak durumda değil bence.

hiç dövme yaptırmadım Raven hanım ama bir iğne darbesiyle yapılmıyor galiba o dövmeler yanlış biliyorum belkide duzeltirsiniz varsa bi yanlışım lakin gerçekten bi kan almayı anestezi olmadan ameliyat yapılıyor dedirtecek düzeyde abartan çok :)

Uyluk bolgesinde dovmesi olan kizdan bi sure gozlerimi alamıyorum.

Aklıma Ejderha Dövmeli Kız ( Millennium Serisi ) kitabı geldi.
Okumanızı tavsiye ederim. Kitap okumayı sevmeyenler için filmini de tavsiye edebilirim.
Gerçi kitaptan filme uyarlanan hikayeleri pek tasvip etmem. Çünkü kitap okumak insanın hayal gücünü de olumlu etkiler.
Yazar, betimlemeleri ile görüntüyü tahayyül etmenizi size bırakır ve her şey sizin hayal dünyanızda şekillenir.

Yapısal değil psikolojik anlamda demeye çalıştım. Dövmede yüzlerce iğne darbesine maruz kalıyorsunuz ama heveslenerek kendi isteniğinizle yaptırdığınız bir şey paşa paşa katlanıyorsunuz. :)
Hastane açısından bazıları kandan korkar veya çocukluktan gelen korkuları olanlar oluyor.
Ambiyans farkı gibi biraz. :)
Bu arada o verilen tepki ne yahu ?
anestezi olmadan ameliyat hahahdkfvj

eh gün de 800 hastadan kan alınca bizim psikoloji de bu hale geliyor :)

teşekkürler :)
ha bu arada yakışıyor bazılarına hatta bazen anlamlarını da soruyorum o arada muhabbet iyiyken kanını alırım hastanın farkında bile olmaz :)

kızlar dövmesi olan göstersin

Geri