Dövmeli Kadın Vücudu

Konu sahibi son olarak 1023 gün önce görüldü
Hiç sevmem, hiç haz etmem. Genel olarak dövme sevmediğim için muhtemelen. Hele ki her tarafını dövmelerle kaplayan, dövmeden teni gözükmeyenlere ayrı ayar olurum.

Tercih sonuçta ve bazılarında güzel duruyor.
Kendi adıma dövme sevmem ancak yakışan kişilerde hoş durduğu da bir gerçek.
Yakın arkadaşlarımdan birisi de çok abarttı bu dövme işini fakat böyle mutlu hissediyor.

Son düzenleme:
Bazilarina yakisiyor ama vucudu komple dovmeyle kapatanlar kotu duruyor

@Mahlas herşeyi geçtim haram. Rabbim bizlere o vucudu hor kullanalim zarar verelim diye vermedi. Ayrica zararlarida cok. Allah hidayet versin ne diyelim.
Fakat neden dovmeli kadin vucudu baslik? Onu anlayamadim

@Mahlas herşeyi geçtim haram. Rabbim bizlere o vucudu hor kullanalim zarar verelim diye vermedi. Ayrica zararlarida cok. Allah hidayet versin ne diyelim.
Fakat neden dovmeli kadin vucudu baslik? Onu anlayamadim

Herhangi bir başlık gibi, bu da onlardan biri. O kadar başlık açmışken buna neden takıldın? Ben de onu anlamadım.

Hoş duruyor....ama yaptırmayı düşünmedim hiçxd

Herhangi bir başlık gibi, bu da onlardan biri. O kadar başlık açmışken buna neden takıldın? Ben de onu anlamadım.
He yok dovmeli insan vucudu yerine kadın vucudu ise mevzu konuyu genisletcem , isin icine ortunmek ve islami usullere gore yasamda giriyor.
Ona mutevellit sordum

• Beğen
Tepkiler: 0
He yok dovmeli insan vucudu yerine kadın vucudu ise mevzu konuyu genisletcem , isin icine ortunmek ve islami usullere gore yasamda giriyor.
Ona mutevellit sordum

Dövmeyi genel olarak sevmiyorum ama kadınlarda daha itici durduğu için böyle bir başlık açtım. Kadın vücudu daha nârin, daha özel, daha kendine münhasır. O yüzden dövme vb. şeylerle kirletilmesine, gölgelenmesine karşıyım.

Dövmeyi genel olarak sevmiyorum ama kadınlarda daha itici durduğu için böyle bir başlık açtım. Kadın vücudu daha nârin, daha özel, daha kendine münhasır. O yüzden dövme vb. şeylerle kirletilmesine, gölgelenmesine karşıyım.
Anlamazlar onlar ebu cehil torunu!

fazla olmaması kaydıyla yakışıyor
yaptırılan bölgeye göre değişkenlik gösterebilir kro kızlar detected durumu olmasında .s

Sadece Kelebek, Çiçek se katlanabilirim. Moda olmuş, yapacak bir şey yok.

Belimde lotus çiçeği var ve bunu başkaları beğensin ya da beğenmesin diye yapmadım beden tanrının olabilir ama günahsa onun günahı bana ait .) kendi düşüncelerimden başka kimsenin düşüncelerini önemsemediğim doğrudur. Öyle olsaydı bulunduğum konumda olmazdım sanırım..

Geri