Dövmeli insanın dövmesini gösterme çabası..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Bizim Ayşe teyze de bileziklerini göstermek için ayrı bir çaba harcıyor ya. Gözüme gözüme uzatıyor kollarını bişey anlatırken

Kaldı mı bu tipler :T: kaldıysa eğer yapmayın böyle şeyler ziraa artık kundaktakii bebekte dövme var

Boynunuza yaptırın. böylece göstermek için çaba sarfetmeyeceksiniz ama herkes görecek.

(bugün mantık z.çıyorum resmen)

Uzun kollu gömleği omuza kadar katlayıp kangren olmayı göze alan insandır

Yahu var tabiki öyle tipler. Her çeşit insan var

Yaptırdığı dövmeye bakarım eğer dövme çöp işse soyunup gezse de bakmam boş...

Dibine not: Vücudumda dört dövme bulunduran benim ancak kolumdakini ve bilektekini görebiliyorlar geri kalanı görmek her kesin harcı değil ;)

yeni yaptırmışsa aman yarabbi kışın bile kısa kollu giyer o tipler :/

Ee ne var bunda, göstermek istemesinde:) göstermek icin yaptırıyo bi çok insan zaten.

Dövme yaptıran zat saklamak için yaptırmıyor herhalde. Dövme yaptıracağım aman kimseler görmesin düşüncesi ile yaptran var mı ki? Gösterecek elbete, göstermek için yaptırıyor.

göstermek için yapan insanlar var ve bunlar aşırı anormal hareket ediyorlar tıp ki sırt bölgesinde bir yere ypıp sadece o tip kıyafetler giymek gibi. ya da ensesinde dövmesi olanın biri ile konuşurken onun yüzüne bakmayıp onun dövmesi olanın ensesine bakırma olayı gibi.
ama eline yüzüne koluna yapıp ekstra çaba sarfetmeden görünen yerlere dövme yapanları da kınamamak gerekiyor. sırf gösteriş olmaması için bu tip bölgeleri tercih edenler var.

göstermicekse niye yaptırsın?:T:

benim sırtta iki kanat var ama gözükmüyo içime işlemiş kanatlarım hani bi kanatları eksik olan insan varya hah işte o benim

Ezilklerin kiskandigi insan tipi.gösterecek tabi la ne kadar abartiliyor

Geri