Dövme Sildirmek

Konu sahibi son olarak 2556 gün önce görüldü
Akılsız 1 insan sadece sildirmek zorunda kalacağı dövme yaptırır, daha akılsız olanı da gider sildirmeye çalışır.

Nereden tutsam elime veriyorlar. Elimde kalıyor yani.

fe3f9f7b8be5946f2d12fdfac87b5468.jpg

Şu konu hakkında bilgisi olan varsa bir yeşillendirsin ya.

benim de dövmem var, dövme yaptırırken eğer pişman olursam ne yapıcam dedim. cildiyeciye gitmen lazım dedi.
silmek çok zormuş.

16 yaşında dövme yaptırınca insan, 26 yaşında " ben ne bok yedim yahu " diye içleniveriyor. Kötü oluyor.

Valla çok meşakattli ve pahalı bir iş. Ancak yine de bir türlü sağlıklı bilgi edinemedim şu konu hakkında.

16 yaşında dövme yaptırınca insan, 26 yaşında " ben ne bok yedim yahu " diye içleniveriyor. Kötü oluyor.

Valla çok meşakattli ve pahalı bir iş. Ancak yine de bir türlü sağlıklı bilgi edinemedim şu konu hakkında.

internette bilgi kirliliği va kafanı karıştırırlar. silinmesi zor ama üzerine başka bir dövme yapılabilir. çoğu kişi sildirmek yerine onu yapıyor

sildirmek yerine üstüne yeni dövme yaptırın,bilmem kaç seans sildirmeye mi ugrasacaksiniz en temizi yeni dövme.

Cover olayına girmek istemiyorum. Sildirmek istiyorum. Kapattırmaya kalkarsam sol kolum görünmez olacak. :)

Hayırlısı ya hastane hastane gezicem gibime geliyor.

Geri