Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bedel ödendiIllusion'a kanatları kopartılmış bir sinek dövmesi yakışır he.
Nasıl?Bedel ödendi
Gördüğüm bütün sinekleri öldürme fikrini yendim, şefkat besliyorum.Nasıl?
Şimdiye kadar öldürdüklerin? Bence dövme fikri günahlarının kefareti olarak iyi bir yol..Gördüğüm bütün sinekleri öldürme fikrini yendim, şefkat besliyorum.
sana dert olacağına başkalarına olsun. içini dök.@illusion sen her ne kadar alış, alışıyoruz, alışacaksın desen de, ben galiba bu sorulara alışamayacağım. Vereceğim cevap sonrası Meriç gibi görünüyor olma ihtimalim çok yüksek, cevap vermesem içim içimi yiyor.
Peki, cevap veriyorum o halde.sana dert olacağına başkalarına olsun. içini dök.
“ne kadına, ne erkeğe en çok bana” ne demek oluyor…. üyelik oluştururken, bazı sitelerde “cinsiyetsiz” seçeneği sunuluyor… öyle bir şey mi….Peki, cevap veriyorum o halde.
ne kadına ne erkeğe, en çok bana yakışıyor. ;) ;)
Şimdi onlar düşünsün @illusion ;)
size 28262 kere diyorum ürkütmeyin kuzum ürkütmeyin...“ne kadına, ne erkeğe en çok bana” ne demek oluyor…. üyelik oluştururken, bazı sitelerde “cinsiyetsiz” seçeneği sunuluyor… öyle bir şey mi….
dedi görünmeyen yerlerine dövme yaptıran stock…benimkiler minimal, o yüzden çok seviyorum. şöyle omuzlardan aşağı süzülen, kol kaplamalı şeyler de eril arkadaşlara çok yakışıyor ama en az 40 olmalı. uçurtma çıtası kollular yaptırmasın lütf….
Öncelikli bunu söylemeden önce, cevap vermemek adına direndiğimi belirtmeliyim. ( Bknz: birkaç mesaj önce. ) sonrasında ismini ve rumuzunu vermek istemediğim @illusion adli arkadaşın söyle be içinde kalmasın diye ısrarları neticesinde söylemek zorunda kaldım. ( bknz: yine birkaç mesaj önce )“ne kadına, ne erkeğe en çok bana” ne demek oluyor…. üyelik oluştururken, bazı sitelerde “cinsiyetsiz” seçeneği sunuluyor… öyle bir şey mi….
ANLIYORUM…..Öncelikli bunu söylemeden önce, cevap vermemek adına direndiğimi belirtmeliyim. ( Bknz: birkaç mesaj önce. ) sonrasında ismini ve rumuzunu vermek istemediğim @illusion adli arkadaşın söyle be içinde kalmasın diye ısrarları neticesinde söylemek zorunda kaldım. ( bknz: yine birkaç mesaj önce )
Gelelim ne demek olduğuna, söyle ki yani böyle bir soru karşısında şunu demek gerekti. Bir kadına yakıştığından daha çok bana, bir erkeğe yakıştığından daha çok yine bana yakışıyor. Bence bana yakışıyor yani, ısrarla bunu söylettiniz sonunda. ;)
cinsiyetsizlik konusuna gelince de, öncelikle hepimiz insanız. Belki hepimiz cinsiyetsiziz ya da cinsiyetsiziz hepimiz. Öyle değil mi ki? Özellikle de kırmızı şarap içerken cinsiyetsiz değil miyiz hepimiz ( helal haram hassasiyeti olan arkadaşları tenzih ediyorum) ya da hepimizin cinsiyeti hepimizi ilgilendiriyor. Benim cinsiyetim bana senin cinsiyetin sana, bir başkasının cinsiyeti de ona. Sonuç olarak sevgili sendrom insanı hangimiz cinsiyetsiziz ki?
son olarak ben öyle seçenek sunan siteleri bilmem. Hiç bilmem hem de.;)
Ya gerçekten sen bunu okudun mu ki? Çok saçma uzun bir mesajdı. Ben okumaya üşendim. Sana saygı duydum okumuş ve anlamış olmana. ;)ANLIYORUM…..
bunu yazana kadar okumamıştım ama merakıma yenik düşüp okudum şu an….. okuyup da cevap vermiş olsaydım yine aynı cevabı verirmişim ANLIYORUM.jskskksYa gerçekten sen bunu okudun mu ki? Çok saçma uzun bir mesajdı. Ben okumaya üşendim. Sana saygı duydum okumuş ve anlamış olmana. ;)