Dosya gönderme sorunu ..

Konu sahibi son olarak 2619 gün önce görüldü
Arkadaşlar Movie Maker de bi video hazırladım pc ye aldım kaydettim bunda bi sıkıntı yok fakat bi türlü dosyanın boyutunu küçültüp mail yoluyla dosyayı gönderemiyorum rar veya zip olarak denedim ya ben bi yerde hata yapıyorum yada bi sıkıntı var çokda fazla anlamıyorum .yardımcı olabilicek bi arkadas varmı ki:dusun:

sen bi yerde hata yapıosundur çnk rar olarak rahatlıkla gönderilior

Dostum rar'la dosyayı sonrada dosya tc'e up edip karşıdaki kişiye link at oradan indirsin öyle daha az uğraşmış olursun.

gmail den gönder veya dosya formatını daha düşük kalite yap veya bi server a update et göndereceğin kişiye download linkini at

Teşekkürler deniyorum şimdi dosya tc olayı olmazsa gmailden falan bakarım.
direk link degılde dosya olarak gönderme şansım yokmu .s

Arkadaşlar Movie Maker de bi video hazırladım pc ye aldım kaydettim bunda bi sıkıntı yok fakat bi türlü dosyanın boyutunu küçültüp mail yoluyla dosyayı gönderemiyorum rar veya zip olarak denedim ya ben bi yerde hata yapıyorum yada bi sıkıntı var çokda fazla anlamıyorum .yardımcı olabilicek bi arkadas varmı ki:dusun:
Senin sorununu çok iyi anladım :)
Sen dosyanın boyutunu bir şekilde küçültmek istiyorsun, biraz uğraşacaksın ama hangi iş kolay acaba? :) Şimdi al bunu indir, kur ve bu programla o videonun boyutunu küçült.
VİDEO BOYUTU KÜÇÜLTME PROGRAMI | TIKLA İNDİR

Şu doğrudan gönderme işide pek kavrayamadım orayı, doğrudan gönderme sadece CD'ye yazdırıp o kişiye verirsin, yada msn veya facebook yoluyla orada dosya gönderme yerleri var oralardan gönderebilirsin. Yoksa sadece Hotfile, Netload, Uploaded, Turbobit, Letitbit gibi dosya upload sitelerine yükleyip ordaki linki vererek yollayabilirsin :)

Geri