Dostluktan sevgili moduna geçmek

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Bende pek mümkün olmayan bir şey.
Ama olması mümkündür.Olmaması içinde bir sebep yoktur.

Olabilitesi normal bir durumdur.

Kardeslikten gecmek kadar olamaz tabi

Biz kız ve bi erkeğin kanka olması kadar tuhaf değildir bence.

Sevgilileriniz size ne diyordu peki?

Bütün hitapları saymışsınız,başka hitap kalmadı :)

Kardeş olmadıktan sonra sorun ne kendi bacısına asılmıyor ya zaten herkes sevgilisini de ya iş hayatında yada arkadaş çevresinden bulur he canım he..

böyle birşey pek tabiii mümkündür hatta ve hatta bu tür ilişkiler uzun da sürer. cünkü arkadaşının dostunun kankanın yanında rahatsındır kasmazsın kendini birine birşeye begendirmeye calısmazsın, kişiler birbirinin doğal halini bilir. zevklerini renklerini hobilerini daha kolay öğrenir ve buna göre de daha uyumlu olurlar.

siz buralardaki ensest tavırlı elemanlara bakmayın güzel bi olaydır.

Tanımadan sevemem, tanımam için arkadaş olmam lazım.

Sevgililkten dostluk moduna geçmekten daha kolay olandır.

Belirtmeden edemeyeceğim en uzun ilişkim 4,5 yıl sürdü, başladığımızda iki senelik de arkaadaşımdı.

Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz ben arkadaş olmayın mı dedim kızlar/erkekler ile size?
Arkadaş olup tanımaya çalışmak ayrıdır arkadaş iken dost ayağına yatıp dostumsun deyip ertesi gün seviyorum aşkım demek ayrıdır.

[YOUTUBE]V020q_21y_Q[/YOUTUBE]

Nesi iğrenç anlamadım. Çok doğal bir şeydir. Herkes yolda gördüğü, önüne çıkan hiç tanımadığı biriyle mi aşk yaşasın? Başta herkes arkadaştır; tanıdıkça bi şey hissettiğini anlar, frekanslarının aynı olduğunu hisseder, baktıkları şeyde aynı şeyi gördüğünü hisseder, arkadaşlıktan öte bir duygu ise hissettiği pek tabii sevgili olabilir. Sanki öz kardeşleri ile sevgili olacak gibi yorumlar yapılmış.
Hayatta her şey insanlar için.
Kalıba sokmaya gerek yok.

yalnış anlaşmalar olsa gerek :\
Valla güzel hoşta dostuna aşık olmak riskli be kardeşim şimdi dostundu hissettin sevdin v.s ama onda o durum yoksa bittiğinin adındır hem dostundan olursun hemde aşkından tehlikeli ama güzel bişi olsa gerek :)

Duygular şekil değiştirebilir, bazen sizi en mutlu edecek insanın en yakınınızda olduğunu sonradan anlarsınız.

Dosttan sevgili Sevgiliden dost olmaz :icon_wink:

bu modluk administrator e kadar gider
böyle mi yazılıyordu hiç haberim bile yok :p

Olamayacak şey değil. Ünivetsitede olmuştu.
İlk görüşte aşka mı inanıyorsunuz yoksa?
İnsan tanıdıkça sevebilir. Tanıştığı gün sevgili mi olunmalı illaki?

En güzel örnekleri bu forumda vardır kesin.hadi itiraf edin.d
Bana göre saçma bi durum.kiz sana her şeyini anlatsın sen de ona anlat hee sonra sevgili ol.arkadaştan sevgili olur sadece

Geri