Dostluk nedir? Tanımlar mısınız?

• Kullanıcı Aden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Dostluk nedir? Tanımlar mısınız?Gerçek dostluklar nasıl anlaşılır?

Tanımlayamam , olduğuna inanamıyorum maalesef:) En iyi dost benim.

Dostluk dogruyu söyleyen ve yalan sözlerle simartmayandir.
Sana ait olani kimseye soylemeyendir.
Kendi adina birsey duydugunda ilk gelip sana sorandir.
Erkek yüzunden kavga etmeyendir.
Sarilmak istediginde yaninda olandir.
Kendi menfaatleri icin seni harcamayandir.

Vefadır,menfaati için işine göre iki yüzlü davranmamak da buna dahildir.
Güvenin olmadığı paylaşımlarda dostluk da yoktur.
Dostluğun hesabı ve kitabı da olmaz.Egosu ön planda olanın dostluğunu da istemem.

Dostluk karşındakini her haliyle kabullenmektir.Ardını döndüğünde güvenle önüne bakıp yürüyebilmektir.Dosluk yargılamadan anlayarak ilişkiyi yürütebilmektir.Saygı duymak, sözünde durmak sen yokken dahi hakkının korunduğundan emin olabilmektir.Yalansız, riyasız,dürüst olabilmektir.İyi niyette cömert olabilmektir.Sırrına sahip çıkabilendir.En önemlisi bunlarda tutarlı olabilmektir.Dostluk zor zanaattır vesselâm. Bir yaştan sonra bulmasıda nasip...

O kadar az bulunan bir maden gibi. Kökü sağlam atılmışsa bir ömürlük rezerve sahip. Yedeği ömürlük.

Bu yüzden nadir ve az bulunuyor.

(Maden mühendisi arkadaşlarlardan af diliyorum. Bor mineraline taktım bu gece ondan esinlendim )

çıkar için sevmeyen içinde kıskançlık olmayan güven veren sadece iyi gününde değil kötü gününde de yanında olan senin dostundur.

Arkadaşının kavgasına arkadaşından önce gidip dayak yemektir.
-Sınıfta kaldı diye koskoca bir sene okula ara vermektir :D

Canın sıkkınken seni yürekten dinleyen, empatik ve de sempatik bağ kurabildiğimizdir.Huzur bulabildiğimiz, mutlu ve mutsuz anımızı paylaşmak isrediğimizdir.Bir şey söylemezse dahi onu hissedip anlayabilmektir.Dostluk öyle bir bağdır ki bazen kardeşten bile öte olunabilir.Tabi insanına göre.

Karsilikli cikarlar

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaman mekan fark etmeksizin herşekilde iyi veya kötü her anda ve durumda varlığını hissetmektir

Geri