Dostlarımız susuz kalmıyor

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
14183705_708990682587598_4184958126439115066_n.jpg

Kapıda 20 tane evcil kedi var Allah'ını sevene sahiplendircem yokmu istiyen evcil ve süslüler

Köpek desen yardımım dokunabilirdi de üstadım kediler nankör hayvanlar : )

Kedilere nankör diyen insanlar kaptanım reisim gel bidenesini verim sana başımıza bela oldular fare kalmadı muhitte ekolojiyi bozuyorlar (: Köpekte varda onu veremem yaa ayrılamam cancağazlarımdan

canlarım benim. çalışmıyo olsam ben alırdım

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 kg mama 7.5 lira 1 hafta gidiyor. Yine kedi. Geçen mutfaktan donmuş kıymayı götürdü. Yiyememiş garibim.

1 kg mama 7.5 lira 1 hafta gidiyor. Yine kedi. Geçen mutfaktan donmuş kıymayı götürdü. Yiyememiş garibim.

Hacı bak şöyle yapabilirsin. Balıkçılarda artıklar kafalar oluyor, onları küçük küçük poşetlere koyup buzluğa atabilirsin. Ben her seferinde bir poşet çıkarıp çözüyorum. Mama fazla gitmiyor artık!

Hacı bak şöyle yapabilirsin. Balıkçılarda artıklar kafalar oluyor, onları küçük küçük poşetlere koyup buzluğa atabilirsin. Ben her seferinde bir poşet çıkarıp çözüyorum. Mama fazla gitmiyor artık!
Deep frezee dolu hacı. Haftada 2 kere taze kafa yiyorlar zaten.

Köpek desen yardımım dokunabilirdi de üstadım kediler nankör hayvanlar : )

Oncelikle bunu yapan dusunen insanlardan Allah razi olsun .) Sonra senin su nankor kelimesini bi acalim kaptan. Seni kinim kinim kinadim an itibariyle.) Kediler asla nankor hayvanlar degiller ,bakma sen atalarimiz at kopek disinda pek hayvan sevmemis, ya nankor yapmis ciger manyagi yapmis bu hayvani deyimlerde, oysa tam tersi asil ve bildigim en temiz hayvanlardir. Kendi pisligini temizlicek kadar temiz. Kediler kisiye degil evine bagli hayvanlar, yalakalik nedir bilmezler. Her durumda kendini kurtarirlar baksana su tipe hic nankor olur mu bunlar stress toplari mubarek :cat:

Oncelikle bunu yapan dusunen insanlardan Allah razi olsun .) Sonra senin su nankor kelimesini bi acalim kaptan. Seni kinim kinim kinadim an itibariyle.) Kediler asla nankor hayvanlar degiller ,bakma sen atalarimiz at kopek disinda pek hayvan sevmemis, ya nankor yapmis ciger manyagi yapmis bu hayvani deyimlerde, oysa tam tersi asil ve bildigim en temiz hayvanlardir. Kendi pisligini temizlicek kadar temiz. Kediler kisiye degil evine bagli hayvanlar, yalakalik nedir bilmezler. Her durumda kendini kurtarirlar baksana su tipe hic nankor olur mu bunlar stress toplari mubarek :cat:
Saygı değer Waterlelie beliki kedi düşkünlügü var hayvan sever insanım lakin sanırım köpek besledigimden ötürü olsa gerek Kedilere karşı o yüzden hafif antipati duyuyorum ev kedisi görmedim o yüzden uzantilarini tam bilemiyorum bi kedinin yapma etme dediğinde dilediğine de şahit olmadım ama bir köpek dinliyor gibi bir çok kıyaslama yaparım ama idda etmiyorum ev kedileri belki yetistiriliyodur ki senin yorumundan bunu anladım nankör kelimesi için de eskilere topu atmak istiyorum : ) bilinç Altimiza onlar Yeeleştirdi .p

Geri