Don't Starve Together (Oyuna sahip kişiler bir göz atsın)

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
[YOUTUBE]watch?v=gkezCf6AKpo[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]watch?v=r10uzcZP1vs[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]watch?v=mvBBp9jl4po[/YOUTUBE]​

Oyuna sahip olan arkadaşlar varsa Forumsal olarak hayatta kalma mücadelesi verebiliriz :) Oldukça keyifli bir oyundur.

steamdan satın almadım bizim ekiple ip bağlantısı kurup oynadık zevkli oluyor ama ne kadar çok insan olursa okadar zor bir arkadaşın ölüyor 2 saat onu diriltecem diye uğraşıyorsun :D

steamdan satın almadım bizim ekiple ip bağlantısı kurup oynadık zevkli oluyor ama ne kadar çok insan olursa okadar zor bir arkadaşın ölüyor 2 saat onu diriltecem diye uğraşıyorsun :D

Zor olması daha iyi basit oyun her zaman sıkıcı olmaya başlar.Grup halinde oynaması oldukça keyifli oluyor. Komik de olur baya güzel capsler yakalayabiliriz :D

Zor olması daha iyi basit oyun her zaman sıkıcı olmaya başlar.Grup halinde oynaması oldukça keyifli oluyor. Komik de olur baya güzel capsler yakalayabiliriz :D

oyunu oynamıştım orjinal oyuna sahip değilim kardeşim ya almaya değer mi dersin:)

oyunu oynamıştım orjinal oyuna sahip değilim kardeşim ya almaya değer mi dersin:)

Survivor oyunlar oynamayı seviyorsan değer.Sürekli kendini güncelleyen bir oyun yeniliklerle sıkılabilirsin ama yeni bir güncelleme gelir tekrar oynama isteyin gelir :)

Survivor oyunlar oynamayı seviyorsan değer.Sürekli kendini güncelleyen bir oyun yeniliklerle sıkılabilirsin ama yeni bir güncelleme gelir tekrar oynama isteyin gelir :)

beraber oynama işi güzel olabilirdi hiç denemedim ama :D

Bende var.

Bu oyunun üstadı da Arpes . Bana 2 haftada ogretemedi. Size öğretir belki.

Ayrica alacak arkadaşlar indirim donemlerini beklesin 6 tl ye düşüyor
.

Bu oyunun Türkiye şubesi Pinti Pandadır :D onu bu oyunu oynarken izlemek fena keyifli ya :D

Evet bende pandadan görmüştüm oyunu daha betada iken başlamıştı oynamaya cıtır çerez niyetine ama baya bir fanı oluştu :D

Geri