ÜSözlük döngüsel

Konu sahibi son olarak 2087 gün önce görüldü
Kitapla buluşmanın en kolay yolu döngüsel.com dur. Bir tencere yaprak sarması yapabiliyor üstelik.

sohbetimiz yok işte oyunlarda yada başka yerlerde denk gelirse iki konuşuyoruz :T:
bence olması gerektiği gibi çok sade birisi, ilerde gelir bu yazıyı editlerim umarım :T:

yorumları, duruşu, hal ve hareket olarak izlenimlerim oldukça olumlu. ağırbaşlı duruşunun yanı sıra yaptığı ince esprilerle zekasının kıvrımları hakkında bizlere ciddi ip uçları veren arkadaşımız. iletilerini okumak oldukça keyifli.

Döngüsel hanımın genel olarak üyelerle arasındaki olan çizgiyi futbol sahasındaki orta saha çizgisine örnek olarak verebilirim.
Enteresan karakter, mizah içeren yorumlarını severek takip ediyoruz fakat aktif olarak göremiyoruz
Yada benmi aktif değilim belki de dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz :wink:

Salvador dali'nin 'zihnin azmi' eserini yorumlaması hafızamıza kazınmıştır efenim.
eğilip bükülebilen bir zaman, hızla geçmişe karışan geçmiş, her an geçmiş olmaya aday bir gelecek. hepsi içiçe. öncelikleri belirleyip ona göre bir düzen kurmaktan bahsedebilir. yoksa ne akreplere yetişilir, ne yelkovanların vereceği şaşılıktan kurtulunabilir.

Severük kendüsünü. Hemüde coooh

2 sene once yazmisim sozlugune, hala fikrim degismedi fakat eklemek istedigim ufak ama komik bir ani var. Bir gun ''kim nerede online'' listesine bakiyorum. Pat diye pm geldi ''utandim'' diye. Ayol nicun utandin ? dedim. Meger o da o an bakiyormus ve kendini yakalanmis hissetmis. Insan bu kadar masum olur mu yahu ? o gunden sonra o listeye cekinerek giriyorum, rontgenciymis hissi veriyor insana :D Saka bir yana, mesafesini seviyorum. Uslubunu da hos kal .)

Ne iş yaptığını çok merak ediyorum ne yalan söyleyeyim. Onun dışında neşeli ve samimi halleri var. Ne kadar zeki olduğun belirtilmiş, es geçiyorum o yüzden. Kibirli olmaması güzel, her önüne gelenle samimi olmaması da.
Hoşuma giden birisi. Kitap kurtlarından o da. Hep buralarda olması temennisiyle. Mutlu ve huzurlu kal. ^^

Üyelerle olan mesafesine hayranım :dyg:
Çok da sıkı takipçisiyim ne yazsa gördüğüm anda okuyorum :)
Hiç tanışmıyoruz fakat tanıyormuşum gibi bir his de var içimde ,karizmatik kadın :papatya:

sorunları bitmeyen biri ya. üstelik internette arasa çözüm bulabilecek. fakat buraya yazıyor, ben arıyorum çözümü. ben niye arıyorum? çünkü meraklıyım. :D zcvmç.zcvmn daha önceden konuşup, konuşmadığımızı hatırlamıyorum. şimdi de çok konuşmadık gerçi. ama iyi görünüyor. :D

Pireçıra katılıyorum, sürekli sorunları var sürekli iş iş iş diyor. Sanırım onun için en huzurlu ölüm iş başında ölmek olabilir.

-Güzel şeyler yazayım diye geldim ölümle noktaladım gidiyorum.

Kendi döngüsünde.
Şu iki kelimeyi yazmak için geldim ama uzaktan uzağa sevip, saydığımı söylemeden gidemem.

ay ben yorumlarını çok beğeniyorum, öteden beri zaten takip ediyordum. çok tanımıyorum ama denk gelince mutlaka okuyorum. gerçekten çok cici bir hanımefendi. :')

katılıyorum, bence de çok cici bir hanımefendi. :')

Forumun en gizemli üyelerinden
Koskoca sorgu odası nda onlarca kendini anlatan mesaj yazıp hala bu niteliğini koruması çok İlginç.
Yine forumun kendine has üyelerinden biri..
Diğerleriyle katistirilan biri olmamıştır hiç eminim.

Döngüşkooooo :k1:
Kendi kendine konuşmaları, hatta kendi kendine kavga etmelerine bayılıyorum ya.
Favorim hâlâ şey; “Daha ne yapayım ne ne??????” aksjsjsj
Hep işi başından aşkın ama ay sonu bitirmesi gereken işi 1 hafta önceden bitirdiğinde evrendeki en mutlu kişi oluyor canım döngü, iyi ki varsın. :tatlı:

Masculine bir havası var ve ona çok yakışıyor.Hararetli konuşmaları özelliklede sabahları çok hoşuma gidiyor.Sanki nefes almadan konuşan biri gibi hep hayalimde.Bir ara anlaşmazlık olmuştu aramızda ama o zamanlarda da tebessüm ettiriyordu (: Burada olmalı hep ve yazmayı bırakmamalı.Güzel ömürler dilerim kendisine.

Sevgili döngüsel hanim.
Ben kimsenin altinda kalamam.
Yani,fitratimda yok.Hele olay cok mühim ise.
Bundan ziyade,bana yazmis oldugun güzel sözlerine iaden buraya birseyler karalamak istiyorum.
Icimden de geliyor hani.
Bende seni uzaktan takip edenlerdenim.Ne garip degil mi?Hakikaten,neden böyle bu olaylar?Uzaktan takip etmenin verdigi hazi bir aciklayacagim da,nasil olacak o is?
Büyüyünce aciklayabilirim belki.
Ikimizde son derece mesgul insanlariz.Öyle iste.
Dünyayi biz kurtaracagiz ya ondandir.
Buna benzer fikirlerim vardi.Yüzde 30 u yandi.
Yüzde 70 in ayakta kababilmelerinin sebebi,sana benzeyen insanlarin sayesindedir.
Karar,azim.
Belki birazda,basiret.
"ben beğeni tuşunu konuşmayı sonlandırmak için de kullanıyorum ama, lütfen bu detayları atlamayalım.:)"
Bak buna hasta oldum zaten.

Sanirim insanlarin aslinda ne demek istediklerini anlayan bir yapiya sahipsin.Ondan mütevellit,ince espri algin var.Seninle olgun sohbetler yapabilecegime tüm mantigim ve kalbim ile inaniyorum.Tecrübe sahibi oldugunu da düsünüyorum.
Bazi isler zaman ister.Ikinci,ücüncü ve yahut dördünce asamada baglanir.
Yillanmis saraba benzer,dostluk kavrami.

Ne demek?Onur duyarim seninle tanismaya.Utandirdin beni.

Bayılıyorum.
Forumun, girdiği kabın asla şeklini almayan, söylemlerinde içten, karsısındaki insanların da hassas noktaları olabilecegini düşünerek hareket eden, yorumlarındaki nüktelerle kendisine hayran bırakan tek üyesi =)

Geri