Bizim evdeki dondurucu sürprizlerle dolu..dibini kurcalayınca Hollanda peyniri,kurutulmuş meyve sebze,alman çikolatası ve asırlık kıyma hangi seneden kaldığı muamma..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bolluktan aze nereye koyacağımızı şaşırdık : ))Üf tamam fakirsin anladık para istemicez
pislikten bence. Yıllarca nasıl unutulur insan bi temizler...Bolluktan aze nereye koyacağımızı şaşırdık : ))
Yok maksimum ne kadar saklanır bilemem.garip anam nereden bilsin atıyor dondurucuyapislikten bence. Yıllarca nasıl unutulur insan bi temizler...
annem atıyor desene ya kötü hissettim kendimi tamam herkes yapabilir insanlık hali...Yok maksimum ne kadar saklanır bilemem.garip anam nereden bilsin atıyor dondurucuya
Ben yalnız yaşıyorum.buzdolabın dondurucu bölümü çok küçük.ancak bir kaç seferlik yiyecek sığabilirannem atıyor desene ya kötü hissettim kendimi tamam herkes yapabilir insanlık hali...
Öyle kadın nereden bilsin.kaç yıl saklanır onu şöylede aktaralımannen atıyorsa bolusturerek sakliyordur yani etiketi yoktur büyük ihtimalle. üstüne tarih yazma gibi bir huyu olmadığını varsayıyorum. 3 yıl farazi bu durumda
ay niye ciddiye alip yaziyorsam, bu da lazım demek ki...
Kadına yok yere iftira attık D:Yabancı ciğim canım kekêm 3 yıl değildir o kurban olduğum![]()