donatello

Konu sahibi son olarak 3174 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahi burada konusu olması gereken insanların başında geliyor donat.
Nasıl tanıştığımızı hatırlamıyorum ama iyi ki de tanıştık diyebiliyorum.Her ne kadar orjinal adını sevmesem de donatt olarak çok seviyorum.
Saygılıdır,sevgi dolu ve bence fazla duygusaldır.Kitap okuyan insandan zarar gelmez ben buna inanırım.Kitap okuma aşkımız ortak noktamızdır.Fazlasıyla bilgili ve araştırmacı.
Bazen çok konuşuruz bazen hiç konuşmayız.Ruhsal durumlarımdan ötürü silinenler arasında yerini aldığında bile hiçbir zaman saygısını kaybetmedi.Yaşının olgunluğunu taşıdığını düşünüyorum.
Gönderdiği kitapları aldığımda yaşadığım mutluluk için ona ne kadar teşekkür etsem az.
Hayatımda her zaman samimiyetini hissetmek istediğim insanların başında olduğunu yinelemek istiyorum.
Hayat boyu mutlu ol,kimsenin seni üzmesine de müsade etme :şirine::şirine:

Severim bu adamı.. Fikirlerimiz pek uyuşmuyor ama konuşmalarımızda saygısını zerre kaybetmedi, dinlemesini bilen, anlattıkları dinlenilesi, güvenilir insan..

Keyifle kal..: )

Sessiz sakin kendi halinde takilir. Kimseye karsi bi saygisizligini gormedim. Kendisi ile olaylara aynı pencereden bakabiliyoruz :) Mantikli ve realist yorumlariyla takibimde kendisi. Hersey gonlunce olsun, mutlu kal :)

Bu konuyu Zeyy acmasaydi keske, daha cok güzel yorumlar alabilirdin kardesim :D

Yorumlarin güzel, gercekci, güncel ve ön yargidan uzak.
Tebrik ederim, hic degisme ;)

bir gün merzrelez s550 brabus kiralayıp gelcem yanına :D

severim donatelloyu wv hastası. ortak yanımız metale olan sevdamız.

Komşu çay içmeye geleceğiz de bizi bir vosvosunla kapıdan alsan diyorum ne güzel olur değil mi :tatlı:
Sohbetini sevdiğim insanlardandır kendileri efenim ayrıca doğayı sever vosvosu daha çok sever:p
İsmail beeeeeeeeeey seviliyorsunuz efenim:hi:

İsmaaaaaallll :D
Şu Forumda Kişiliğini Beğendiğim Sayılı Kişilerden Biri.
Kendisi İle Tanışmam Biraz Geç Oldu, Daha Önceden Tanısaymışım Diyorum..
Yorumlarını, Olaylara Yaklaşımıı Çok Efendice..Keşke Herkes Senin Gibi Olabilse..Buna Bende Dahil..

Saygılar Kardeşim :)

Nicki sâdece bir çizgi film karakterini hatırlatıyor. Onun hâricinde kendisi hakkında geniş bir veriye sâhip değilim.

Ben ondan Vosvos konusu bekliyorum ya eskiden ne çok yazardı eskisi gibi pek yazmıyor.
Bi de ayakkabı zevkini çok beğendim:)))

Hiç tanışmamamıza rağmen , tavırlarını , üslubunu, yorumlarını sevdiğim ve saygı duydugum birisidir. Hersey gönlünce olsun : )

donatello Forumda ki en saygılı kişiler arasında geliyor. Çok nadir sinirlendiğini gördüm onun dışında saygılı uysal sevecen birisi. Foruma renk katan bulunması gereken kişilerden :)

Şu forumun bana kazandırdığı en değerli insansın.
İyi ki tanıştık,iyi ki varsın. Sen nasıl birşeysin yahu bu kadar düşünceli,kibar ve anlayışlı olmak zorunda mısın?
Bugüne kadar beni hiç kırmadın,ben yeri geldi atar yaptım o zaman bile olgunlukla karşıladın.Derdimi sevincimi hiç usanmadan dinledin yol gösterdin.Herşey için ama herşey için çok teşekkür ederim.
Anne ve babana binlerce kez teşekkürlerimi ilet,senin gibi temiz bir evlat yetiştirdikleri için.

Konuşacak,paylaşacak daha çok şey var hayatta huysuz .p
Ve bütün sivrilen tiplere rağmen,dostluğumuza gölge düşürmeye çalışan ucubelere rağmen birbirimize olan güvenimizi sarsmadığımız içinde şükürler olsun diyorum.

Aklımda var birkaç birşey de uygun zamanı bekliyorum .p hep sen mi sürprizler falanlar filanlar yapacaksın :cee:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri