Donanım Konusunda Yardım.

Konu sahibi son olarak 33 gün önce görüldü
Buna benzer bir konu sanirim yine burada acilmisti. Ikinci monitor takili iken fps dusme sorunu oluyordu ama ana ekranda kullanilirken fps sorunu yasanmiyordu.

Buna benzer bir konu sanirim yine burada acilmisti. Ikinci monitor takili iken fps dusme sorunu oluyordu ama ana ekranda kullanilirken fps sorunu yasanmiyordu.

anladım başkan birazdan 3dmark testini başlatıcam o bitince ise tek monitör fps değerlerini kontrol edicem hem oyun içi hemde 3d program kullanırken
sonuçları 1 saat içinde paylaşmış olurum

• Beğen
Tepkiler: Neo
@Richard Feynman 3dmark da da değerler normal çıktı diğerleriyle yakın.
sanırım inventus'a gidiyim detaylıca problemimi anlatıyım belki bir çözüm bulabilirler.

@Heisenberg testlerde bir sıkıntı yok, değerler iyi.
Ben ssd'den şüphelenmiştim tlc nand olduğu için dolu iken performans düşüyor biraz.

Bundan sonrası yazılımı test etmek olur onunla da ugraşırsın, inventus yakınında ise bir görüşmek en doğrusu olacaktır.

Csgo oynarken ikinci monitörü kullanmıyorsundur zaten diye düşünüyorum, kullandığın durumlarda da çözünürlük artacağı için FPS kaybın olur tabii ama 2080 bu iş için yeterli.

@Heisenberg testlerde bir sıkıntı yok, değerler iyi.
Ben ssd'den şüphelenmiştim tlc nand olduğu için dolu iken performans düşüyor biraz.

Bundan sonrası yazılımı test etmek olur onunla da ugraşırsın, inventus yakınında ise bir görüşmek en doğrusu olacaktır.

Csgo oynarken ikinci monitörü kullanmıyorsundur zaten diye düşünüyorum, kullandığın durumlarda da çözünürlük artacağı için FPS kaybın olur tabii ama 2080 bu iş için yeterli.

inventus'a yakın sayılırım avrupa yakasında oturuyorum ama arac var sıkıntı olmaz çok
son olarak format atıp temiz bir sistem de 1-2 hafta denicem sonrasında tekrar aynı sıkıntılar başlarsa inventus'a götürücem

Allem yarabbim forum forum değil sanki teknik servis. Görüyorsunuz ne kadar becerikli üyelerimiz var. Canımıs forum.<3

Ay ne kadar erkeksi bir konu. Forumdomalım'da sandım kendimi bir an.

Sıfır bilgim olduğu için ancak konuyu uplayarak yardım edebilirim.

Up

Ay ne kadar erkeksi bir konu. Forumdomalım'da sandım kendimi bir an.

Sıfır bilgim olduğu için ancak konuyu uplayarak yardım edebilirim.

Up

Sıfır bilgin olan bir konu var yani. Ben de seni âlim felan sanıyordum. Neyse başlığı kirlettin, ben de sıvamayayım.

@Heisenberg en mantıklısı, single language Türkçe kurmanı tavsiye ederim, custom Windows'lar araştırabilirsin, sorun çözüldüğünde haberleşelim.

şöyle bir site buldum buradan bir win10 indirip denicem 1 haftalığına
hafta sonu için yeni gelen güncellemeye göre uyarlanmış gereksiz servislerin kapatıldığı bir sürümü çıkarıcakmış bakalım pazar akşamı format atarım 1 hafta sonunda belli eder kendini

Link

Geri