Domuz eti yemek neden günah ? Domuz eti yemek neden haram ?

Konu sahibi son olarak 2614 gün önce görüldü
Domuz eti yemek günah mı - Domuz eti yemek neden haram - Domuz eti yemek neden günah - Domuz eti yemek neden haram - Domuz eti haram mıdır - Domuz eti yemek - Domuz eti yemek günah mı ? Domuz eti yemek günah mı ?

Domuzun eşini kıskanmayan tek hayvan oldugunu ve bu yüzden etininde haram oldugunu duymuştum sizce bu ne kadar dogru :dusun:

Bol protein oldugunu biliyorm:p

Domuz yani diğer adı ile hınzır , kendi pisliğini yiyen hayvandır.İnsan sağlığı açısından da zararları olduğunu duymuştum.Zararlı olan çok şey günahtır zaten, bu da onlardan birisi diye biliyorum

Tavuk da kendi bokunu yiyor, balık da yiyor. Geçiniz geçiniz.
Arap yarımadasında domuz yokmuş yasak demiş işte.

Bilir kişi konuştu konu aydınlığa kavuştu. Dağılalım

Hiç seninle laf dalaşına giremem, konuya değil yorumlara yorum yaptın bende alıntı yapmadan yorum yaptım . O argo kelimelerini kendin gibilere söyle.Selametle !

artik soyle cevaplar verecegim: haram iste oyle istemis asi be si yok kendi diskisini yiyen hayvan yasama sekli deseniz iy helal bile olsa yemez insan onu.

Domuz, her türlü necaseti yiyen çok pis bir hayvandır. Zararlı olduğu için yalnız Türkler değil, Avrupalılar da, bir kimseye hakaret etmek için “Domuz” derler.

Tevrat’ta domuz eti yasak edildiği için, bugünkü Yahudiler bile domuz eti yemezler.

Bugün tıp, insana en çok zarar veren ve hastalık bulaştıran etin domuz eti olduğunu tespit etmiştir.

Domuz eti yiyenlerde [safra kesesi iltihabı, apandisit, bağırsak iltihabı, çeşitli çıbanlar, mafsal kireçlenmeleri, damar sertliği, romatizma, grip, tansiyon yüksekliği, kalb anjini, enfarktüs gibi] çeşitli hastalıkların görüldüğü meydana çıkmıştır.

Domuz etinde bulunan büyüme hormonunun kansere sebebiyet verdiği açığa çıkmıştır. Domuz eti ile geçen trişinoz hastalığının bugün bile tedavisi yoktur.

Domuz şeridi [tenya], mide ve bağırsak yolu ile kana geçerek, göz, beyin gibi önemli organlarda ağır hastalıklara, hatta ölüme sebep olmaktadır.

Domuz eti yiyenlerde, kıskançlık hislerinin dumura uğradığı, namusunu kıskanmadığı tespit edilmiştir. Domuz yağı, E vitaminini birdenbire yok eder. İnsan, E vitamininden mahrum kalınca nesli söner, E vitamininin yokluğu sevgiyi, aşkı yok eder.

E vitamininin noksanlığında erkeklerde kısırlık, kadınlarda çocuk düşürme hastalığı ortaya çıkar. E vitamini yağlardaki acılaşmayı önler.

E vitamini tükenince A vitamini acılaşmayı önleyemez. A vitamininin yokluğunda da cinsiyete menfi yönde etki eder. Domuz eti ve yağı yiyenlerde karakter değişikliğinin ortaya çıktığı da tespit edilmiştir.

Domuz, her türlü necaseti yiyen çok pis bir hayvandır. Zararlı olduğu için yalnız Türkler değil, Avrupalılar da, bir kimseye hakaret etmek için “Domuz” derler.

Tevrat’ta domuz eti yasak edildiği için, bugünkü Yahudiler bile domuz eti yemezler.

Bugün tıp, insana en çok zarar veren ve hastalık bulaştıran etin domuz eti olduğunu tespit etmiştir.

Domuz eti yiyenlerde [safra kesesi iltihabı, apandisit, bağırsak iltihabı, çeşitli çıbanlar, mafsal kireçlenmeleri, damar sertliği, romatizma, grip, tansiyon yüksekliği, kalb anjini, enfarktüs gibi] çeşitli hastalıkların görüldüğü meydana çıkmıştır.

Domuz etinde bulunan büyüme hormonunun kansere sebebiyet verdiği açığa çıkmıştır. Domuz eti ile geçen trişinoz hastalığının bugün bile tedavisi yoktur.

Domuz şeridi [tenya], mide ve bağırsak yolu ile kana geçerek, göz, beyin gibi önemli organlarda ağır hastalıklara, hatta ölüme sebep olmaktadır.

Domuz eti yiyenlerde, kıskançlık hislerinin dumura uğradığı, namusunu kıskanmadığı tespit edilmiştir. Domuz yağı, E vitaminini birdenbire yok eder. İnsan, E vitamininden mahrum kalınca nesli söner, E vitamininin yokluğu sevgiyi, aşkı yok eder.

E vitamininin noksanlığında erkeklerde kısırlık, kadınlarda çocuk düşürme hastalığı ortaya çıkar. E vitamini yağlardaki acılaşmayı önler.

E vitamini tükenince A vitamini acılaşmayı önleyemez. A vitamininin yokluğunda da cinsiyete menfi yönde etki eder. Domuz eti ve yağı yiyenlerde karakter değişikliğinin ortaya çıktığı da tespit edilmiştir.
Ben hiç domuz eti yedi diye ölen hristiyan görmedim.

Amerikaya giden bir arkadaş bilmeden domuz eti yediğini söylemişti. Tabi sonra öğrenince kusmuş falan ama kendisine ne gibi bir değişiklik var dediğimde tat olarak normal yediğimiz etten bir farkı yok ben anlamamıştım demişti. :D Neden yasak orası da tartışılır yani bilemedim şimdi.

ne yasaksa o ilgi çekmiş hep.

Onca farklı et türü varken, illaki domuz etinin arkasında duranlar varsa yesinler bizden yana sıkıntı yok.

Yiyen içen kendine.

Günah olmasa bile kendi pisliğini yiyen bir hayvan imiş. :/

Geri