Dominant kadın.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Mutsuz bir yaşamım varmış ve haftasonları eskort arıyormuşum. Bu nasıl bir senaryo ya? @Klaus hakikaten bugün de haftasonu :D

Hayır @Lefty seni kaybedemem. Sen olmasan ben şuraya yazacak laf bile bulamam. Seni kırmak gücendirmek en son istediğim şey. Biz seninle kavuklu ile pişekar, karagöz ile Hacivat, edi ile büdü, zeki ile metiniz.

Son düzenleme:
@Klaus silinen mesaji alintiladigin icin siliniyor postlarin sana silinirken uyari gelir mumkunse onlari oku ve yeter artik satasmalarini birak rica ediyorum

Arkadas bu sicakta enerjinizde var birbirinizle ugrasmaya foruma kavgaya mi geliyorsunuz bu ne hiddet bu ne bitmez tukenmez kindir normal hayatinizda neler yasiyorsunuz da bu kadar etrafa satasiyorsunuz siz anlamiyorum ki

Pehhh kadın dominası yokmuş , hanım bilirciler dolu ortalık .
Neyin kafasındasınız .

Kadını dominosta işe almışlar illede dominantim demiş...

Severim. Sorumluluk duygusunu paylaşabilmek erkeğin de yükünü bayağı azaltan, erkeği de mutlu eden bir şey.

“Bu öğlen ne yiyelim?” dediğiniz zaman “Ay bilmem kii” diyen, “E o zaman tantuni yiyelim?” dediğiniz zaman “ay ya onu canım hiç çekmediii” diyen kadın yerine aynı soruya “Tatlım gel bu öğlen bir lahmacun gömelim” diyen kadın daha makuldur.

Üstelik bu dominantlık maskülen/eril bir dominantlık değil de feminen/dişil bir dominantlıksa değmeyin keyfime.

Yatak odası kısmına hiç girmiyorum zaten. Her türlü daha eğlenceli bir cinsel yaşamınız olur.

hosgeldinharunabi'nin eğlenceli bir cinsel yaşamdan kastı sahibe-köle ilişkisi sanırım.

abi bunu yapmazsın değil mi?

Yüksek yüksek tepelere ev kurmasinlar.

nasıl bir güç unsuruyla neyi domine ettiğine göre yorumlarımın değişeceği kadın türüdür. "dominantlık" için genel konuşalım. erkek türü için de geçerli bu söylediğim. dominantlıktan anladığımız "güçlü kadın" "kendi ayakları üzerinde duran kadın" "kendi kararlarını verebilen kadın" (zaten hatun dediğin böyle olsun) vs vs ise, kadınlar da bunun erkeğini ister tabi. ama ilişkilerde iktidar çatışması yorar. domine etmek, bir iktidar çatışmasına dönüşürse saçma sapan bir hale gelir. narsistlik, egoistlik, manipülasyon. yoksa tabi ki özgüvenli bir kadın ya da erkek, iktidar alanını kısmen paylaşmaktan rahatsız olmaz.
bir de kadınları sadece dominant ve submissive olarak ayırmak da büyük yanılgı. bunlar zamana ve durumlara göre de değişecek tutumlar. filan falan. allah k.çı başı ayrı oynamayan insanlarla karşılaştırsın, gerisi hallolur dkdks bize bişi olmasın.

Geri