Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aga senden alıntı yapalımda feministler kızamasın.Kadınlarin dominansı sadece kendi aralarında olabilir. (bakınız koğuş ağası). Kadın dominansını bir erkek ancak (o da tiyatral olarak) yatakta kabul edebilir fantazi amaçlı.
Harincinde kadın dominansı diye birşey yoktur. Hepi topu kadın. Neyi domine edebilir allasen? @Klaus
@bunicktamyirmibirharf konunun birilerine özel yazıldığını farketmedim. Elbette ortaya konuşuyorum.
Feminizm, sevişilerek tedavi edilebilir bir hastalık. Tarafım belli. Bunu cinsiyetçilik olarak görmüyorum. Kadın erkek eşitliğine sadece yasalar nezdinde inanırım. Lan laboratuvar normal değerleri bile ayni değil iki cins için. Fizyolojik ve bilişsel, davranışsal bu kadar farklılık varken nasıl eşitlikten bahsedilebilir. Kadın klinik şefleri falan olur. En çok diğer kadınlara eziyet ederler. Karar verme sorumluluk alma ve planlamada çok beceriksizler. Cerrahi branşlarda gerçek anlamda nam salan kadın çok az. Buna "kadınlara fırsat verilmiyor" diye bahane bulmak da çok ironik. Eşitsin ama otorite kurmak iktidarı almak için erkeklerin fırsat vermesine muhtacsin. Ulan olabilir mi böyle bişey