Dominant kadın.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Dominant olmayıp dominant olduğunu ileri sürenlerin durumu daha vahim.

Malesef ben. Bu yüzden evlilikte mutsuz eden bir kadın olurum. Genelde hep benim istediğim olsun istiyorum. Bana karışmasın ben karışayım. Ya da karışsın ona kızayım. Ama karşımdakı da baskın karakter olunca kötü oluyor sonu işte.

Kadınlarin dominansı sadece kendi aralarında olabilir. (bakınız koğuş ağası). Kadın dominansını bir erkek ancak (o da tiyatral olarak) yatakta kabul edebilir fantazi amaçlı.

Harincinde kadın dominansı diye birşey yoktur. Hepi topu kadın. Neyi domine edebilir allasen? @Klaus

Kadınlarin dominansı sadece kendi aralarında olabilir. (bakınız koğuş ağası). Kadın dominansını bir erkek ancak (o da tiyatral olarak) yatakta kabul edebilir fantazi amaçlı.

Harincinde kadın dominansı diye birşey yoktur. Hepi topu kadın. Neyi domine edebilir allasen? @Klaus
Aga senden alıntı yapalımda feministler kızamasın.

Adamın aşırı özgüvensiz olması kadını dominant gösteren bir ilüzyondur.
Cinsel yaşamda ise roleplay'i farklı durumdur kabul edilir. Çekici de kılabilir... Aslında konu genele vurulmak için açılmamış run olduğu için ama adına açılan üstü kapalı bu konuda bulunan yazımı dikkate almasın ilgili hanım kızımız.

@bunicktamyirmibirharf konunun birilerine özel yazıldığını farketmedim. Elbette ortaya konuşuyorum.

Feminizm, sevişilerek tedavi edilebilir bir hastalık. Tarafım belli. Bunu cinsiyetçilik olarak görmüyorum. Kadın erkek eşitliğine sadece yasalar nezdinde inanırım. Lan laboratuvar normal değerleri bile ayni değil iki cins için. Fizyolojik ve bilişsel, davranışsal bu kadar farklılık varken nasıl eşitlikten bahsedilebilir. Kadın klinik şefleri falan olur. En çok diğer kadınlara eziyet ederler. Karar verme sorumluluk alma ve planlamada çok beceriksizler. Cerrahi branşlarda gerçek anlamda nam salan kadın çok az. Buna "kadınlara fırsat verilmiyor" diye bahane bulmak da çok ironik. Eşitsin ama otorite kurmak iktidarı almak için erkeklerin fırsat vermesine muhtacsin. Ulan olabilir mi böyle bişey

@bunicktamyirmibirharf konunun birilerine özel yazıldığını farketmedim. Elbette ortaya konuşuyorum.

Feminizm, sevişilerek tedavi edilebilir bir hastalık. Tarafım belli. Bunu cinsiyetçilik olarak görmüyorum. Kadın erkek eşitliğine sadece yasalar nezdinde inanırım. Lan laboratuvar normal değerleri bile ayni değil iki cins için. Fizyolojik ve bilişsel, davranışsal bu kadar farklılık varken nasıl eşitlikten bahsedilebilir. Kadın klinik şefleri falan olur. En çok diğer kadınlara eziyet ederler. Karar verme sorumluluk alma ve planlamada çok beceriksizler. Cerrahi branşlarda gerçek anlamda nam salan kadın çok az. Buna "kadınlara fırsat verilmiyor" diye bahane bulmak da çok ironik. Eşitsin ama otorite kurmak iktidarı almak için erkeklerin fırsat vermesine muhtacsin. Ulan olabilir mi böyle bişey

Aslında erkeği en kolay elinde oynatabileceklerde oynatanlar da yine onlar erkek ikna olmaya dunden hazir varlik **Spam/Adversiting** ki forum da bir suru ornegini goruyoruz. Bir birleri ile olan rekabetleri isleri bozuyor cogu zaman, normal hayatda da böyle. Kadın bir yönetici erkek calisanindan cok kadin calisanina zulm ediyor. Calistigim yerde goruyorum. Anlatilanlardan biliyorum, gozlemleyenlerden vb...
Zaten asıl feminizmi anlayan kadinlar harici twitter da renkli sac ve erkeklere ölüm diyen lilith starter packleri dava arkadaslarinin kötü gözükmesine sebep oluyor.
Bir arkadasim nisanlandi eşi feminizm kolları başkanı mesela...
Neyse konu dagiliyor ama ateist ucaga binene kadar, dindar viraneye gidene kadar, feminist kamaşullahı gorene kadar kuramını yazarak anlatımımı en seksist ve kaba şekil de sonlandırıyım agacim

Deli deliyi görünce değneğini saklar . P
Baskın olmalı yanımdaki adam kediye dönüşürüm . Aksi ile zaten yapamam .

belirli bir yastan sonra kadinlar erkeklere baskin geliyor. o da yaslilikta. huyttt diyorsun adam korkuyor ve saygi durusuna geciyor..

Dominant, ressesif genlerin alelerinde belli olur
Cocuklarinizda yansir..gerisi teferruat
Konu yine sekse gelmis..sidik yaristirmaya devam.ddd

Amaaaaan
Iyi zikzinde gerisi önemli degil

ne istediğini ne düşündüğünü bilen kadın aslında dominant olanlar. zayıflığını ay ben değişkenim kararsızım gel gitliyim ihihih diyerek şirinleştirmeye çalışmıyorlar en azından. keşşşşke dominant olabilsem

Erkek kadının gölgesinde kalarak mıymıntı, pısırık bir görüntü ortaya çıkartabilir. Çiftler arasında demokrasiden yanayım. Her iki cenah da adil ve eşit olmalı.

Amin
Genel tutum bu.

Erkek acisindan demistim.

Geri