Domatesin tanesi 6 lira .

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Türkiye'den domates alımını durduran Ruslar, bu domatesi artık tane ile yemeye başladı. Fiyatlar ise çıldırtacak şekilde arttı. Dün Rusya'daki bir marketten çekilen görüntüde domatesin tanesi 145 ruble yani yaklaşık 6 TL'ye satılıyor.

ruslar-domatesin-tanesini-6-tl-den-yiyor-6456200.Jpeg

kendilerine geçmiş olsun diyorum , diğer sebzelere başarılar.

Rusları bu durum pek etkilemez. Türkistan vb gibi yerlerin üzerinden zaten gerekli şeyleri temin ediyorlar. Türkiye'de kilosu 5 lira olan bir sebze domates denilen gereksiz şey, orada o fiyat, normal. Bizle alakası yok, masabaşı haberi, hazır mantı gibi hazır.​

salkım domatesin kilosu 3tl millet nerden ne alıyor belli değil
aman rusya ya toz konar dikkat edelim.

Domatesin tanesi 6 lira iken aldıkları maaşta 900 lira zaten. Heyecanlanıyorlar bir de düz mantığını sevdiklerim.

Beyler ben bunu bi amaç için açmadım sakin olunuz . Domatesi macro centerdan alıyor triplerine girmeyin ümüksüzler

Onur markette salkım 6.99, migrosta 5.99 uzaydan almıyoruz domatello

Ha senin burdaki ücret dagılımına gore kilosunun 6 lira olması, russia'da tanesinin bilmemkac rubleye denk gelmesinden daha kötü olması mümkün. Alım gücü.

türkiyede aaaaaooooowww doğal gazı kesecekler dötümüz donacakçılar varken
rusyada aynı diyaloglar fazlasıyla yaşanıyor olmalı :D acaba vatandaşlar meyveyi zebzeyi bizden aldıklarını biliyolar mı ki? ruslar bence cahil cühela insanlar tek bildikleri şey alkol yani bizim kadar gereksiz ayrıntıya girmezler ki bilsinler. bizim millet kadar siyasetçi bi millet daha yoktur. herkes siyasetçi bizde :D

Bizde 900 kg 3.32 euro yani 10.58 tl ye denk geliyor.

Hangi ülke ?

türkiyede aaaaaooooowww doğal gazı kesecekler dötümüz donacakçılar varken
rusyada aynı diyaloglar fazlasıyla yaşanıyor olmalı :D acaba vatandaşlar meyveyi zebzeyi bizden aldıklarını biliyolar mı ki? ruslar bence cahil cühela insanlar tek bildikleri şey alkol yani bizim kadar gereksiz ayrıntıya girmezler ki bilsinler. bizim millet kadar siyasetçi bi millet daha yoktur. herkes siyasetçi bizde :D

Kıraathane sipor :D herkes birbirinden duyduğunu anlayabildiği kadar birbirine anlatıyor işte kamuoyu oluşuyor . Rusya'yı telsiz kapatıp 1 saatte işgal edeceklerini sananlar bile var.

Geri