domates boy uzatır mı?

• Kullanıcı Volina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diyet Ve Sağlıklı Beslenme
Konu sahibi son olarak 2612 gün önce görüldü
D Vitamini kemik sağlığı ve gelişimi için oldukça faydalı bir besin kaynağıdır. özellikle kemik gelişimini henüz tamamlamamış kişilerin boy uzatımı için bol miktarda d vitamini bulunan domates tüketmesi gerekmektedir. domatesi 60 yaş sonrasında ki kişilerin kas erimesini azaltımı için fazla miktarda da tüketmesi çok önemlidir.

anlamadığım konu şu, boyu uzamıyan insanın boyunu mu uzatıyor, yani d vitamini eksik olupda kısa kalanların mı

uzatsa ben şuan baya bi uzun olurdum heralde :p kemik için önemli yiyin bol bol.

anlamadığım konu şu, boyu uzamıyan insanın boyunu mu uzatıyor, yani d vitamini eksik olupda kısa kalanların mı

hayır öyle bişey olsa millet 30 una kadar kısa kalıp bunu öğrenir öğrenmez yemeye başlardı herkez 2'ye 5 olurdu :D:D
kadın ve erkeklerin boy atma dönemi bitene kadar yenilen domates boy uzamasına yardımcı olur boy uzatmaz ama yardımcı olur :D:D:D

anladım. sağol kardeş, güneş ışınlarının almasından kaynaklı sanırım domatesin verimi

pisiklete pinin koltuğunu yükseltin 3 ay sonra atar boyunuz.

Boy uzatır mı bilmem ama domatesin suyuna fena tav oluyorum öyle böyle değil tabak tabak, bardak bardak:d

EmRe ikidir rast geliyorum yok peynir boy uzatırmı yok domates boy uzatır mı hanni varsa boyla ilgili bi sıkıntı bilelim :D hani şifre problemiyle ilgili vefa borcum var sana hallederiz bak

Geri