Dolores O'riordan

Konu sahibi son olarak 295 gün önce görüldü
sebebi henüz bilinmeyen şekilde hayatını kaybetmiş cranberries solisti. sanırım hastaymış ve henüz 46 yaşındaymış. ölüm böyle aniden kendini hatırlatıp tadımızı kaçırıyor. r.i.p dolores. :/

[YOUTUBE]Lxc3O4mQV74[/YOUTUBE]

Suddenly something has happened to me
As I was having my cup of tea
Suddenly I was feeling depressed
I was utterly and totally stressed
Do you know you made me cry
Do you know you made me die..

Sanki bugün için yazılmış :(

RIP

giderken gençliğimi de götürmeseydin be kadın :(

Sözlerine dilim dönmesede zombieyi mırıldanırım sizlere

demek ki bu geceki listemize zombie yi ekleyecez

Beautiful girl
Won't you be my inspiration?
Beautiful girl
Don't you throw your love around
:(

Gece gece üzdü gerçekten ya.
İlk aşık olduğum kadındı kendileri..

sözlerini bilmiyordum, fakat ‘ode to my family’ şarkısı ile ağladığım olurdu be. zaman ne çabuk geçiyor. üzüldüm.

Üzüldüm, dreams şarkısı en favori parçalarımdandır.

The Cranberries deyince direkt kendisi akla gelir.. Vefatına üzüldüm..

Az dinlemedik seni...
Aşk acısı mı öldürdü...​

[YOUTUBE]ky4CdN0x58A[/YOUTUBE]

Bu grubu lisedeki kız arkadaşım inanılmaz severek dinlerdi, bana da zorla dinletirdi çok seveceksin diye, ama hiçbi zaman o kadar sevememiştim. Dün kadının ölüm haberini duyunca ister istemez aklıma o kız geldi, bayağı üzülmüştür diye anlık bi düşündüm. Sonra bugün feysten bi mesaj düştü, belki 10 yıldır hiç görmediğim konuşmadığım kişi "Semih kim ölmüş duydun mu?:(" diyordu.

Sanatın ve sanatçının ardında bıraktığı en kıymetli şey belki hiç gitmediğin bi ülkede, varlığından dahi haberdar olmadığın iki insanın ortak hafızasında yaşayabilmek galiba.

Linkin Park'ın solisti öldüğünde de üzülmüştüm, buna da üzüldüm. İkisi de erken gitti, ne denir ki?

Uzdun be bacim. Dunya hepimize yetecek kadar buyuk aslinda ama duzen boyle iste.

Eeeeh eehhh ehhhh ehhhh eeeyoooooooo şarkısıyla akıllara kazınmıştır .. ( Zombie )
Ama ben Animal İnsict şarkısını daha çok severdim ..

dolores'in d'sini kim büyüttüyse o'riordan'ın o'sunu da büyütsün. ben böyle şeylere çok takılıyorum.

çok üzüldüm ya ben bu duruma. cidden.

Geri