Dolmuşta kızlara yer verip yaşlılara vermemek

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
yaşlılar ses çıkarmıyorlar en azından,
Kızlar; ayy hanzoya bak yer vermeyi de akıl etmiyor vs..
Teker üstüne oturtcan bunları yahu :T:

Yaşadıgım bir olayı anlatmassam olmaz diye düşündüm.

1 saatlik bir yola çıktım ayaktayım. Ve yanlarında dikildigim koltuklarda bir çift oturuyor 24 25 yaşlarında.

Hastayım kendimden geçmişim, başım dönüyor midem bulanıyor ve her ne kadar bu durumu etrafıma yansıtmamak istesem de belli oluyor. Neyse o sırada tutundugum demire başımı dayamıştım sonra önümdeki çiftin sohbetini duydum.

Erkek: Canım kız çok kötü kalkayım o otursun
Kız: Hayır aşkım ya yanımda kal gitmeni istemiyorum
Erkek: Aşkım sen de bu durumda olabilirdin , çok ayıp bakar mısın gerçekten kötü
Kız: Hayır dedim dimi sana yer vermeyeceksin ya.

Böyle hemcinslerimi ... lütfen. Bi de kızın halimden anlaması gerekirken erkek anlıyor.

Kızlara yer verenleri yadırgamıyorum , bana yaşlı bir amcanın yer verdigini bile hatırlıyorum sırf etrafım erkeklerle çevrili diye. Napcaksın abaza çok.

Neyse yer veren erkeklere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum işte yine iyisiniz asfsk :D

incir sana gerçekten inanıyorum var böyle azman kızlar
ya biz utanırız böyle bi durumda erkeğim yanımda yayılmış oturuyor demeye millet kalkanı bile engelliyor
pis azman kızlar
ama böyle yırtık kızlar tatlı gelir onlara

/Yaşlılara yer verelim genç bayanlar ayakta kalsınlar..[/SIZE][/COLOR][/FONT]

ben de yakışıklılara yer veriyorum asdklgsjdgs

Yıllardır toplu taşıma kullanmam.istanbul kartım bile yok.ama bu yaşlılara uyuzum.kadın kalkmış sabah sekizde seksen yaşında perşembe pazarına gidiyo.yat evinde.yurume mesafesinde işimi halledeceğin yerler var.yada öğleden sonra trafik az rahatlasın çık.yada durakta bekle boş olanı dene.niye insanlara vicdan yaptırıyorsunuz anlamıyorum

Kızlara hiç yer vermedim vermeyi de düşünmüyorum. Ama ben daha görmeden gelip başımda bana yer ver diyen yaşlılarıda hiç sevmem.

Söylemeden edemeyeceğim bir konu daha kezbanlara sinir oluyorum. Özellikle "arkaya geçermisiniz biz iki bayan oturalım" diye cümle kurduklarında küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum.

genç bayanlara otobüs kalabalıksa taciz edilmesinler diye yer vermişimdir hep
taciz ülkemizin acı bi gerçeği
kalabalık her 10 otobüsün 7 sinde taciz vardır.
yaşlılara yer vermeyen ise vicdanı taşlaşmış insan müsvettesidir
ayakta çine kadar gideceğimi bilsem yinede yer veririm

Tam tersi yaşlılara yer veririm kıza yer versen hemen o kötü bakışları üstüne çekersin..

Geri