Dolmuş Sapığına dayak atan teyzeler.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]s-UlACS2Xko[/YOUTUBE] İdaaya göre adam fermuarını açmış kadınlara ardından bir güzel dayak yiyiyor

Yanlış anlaşılma da olabilir ama dayak yemeden kaçamadı

Korkak, pısırık veya sindirilmiş artık hangisi doğruysa dünyada böyle insanlar çok video da sadece adamın dayak yediği kadının bağırdığı sahne var adam kendini savunmuyor veya savunamayacak kadar korkuyor bilmiyorum bildiğim bir şey varsa menopoz teyzelerin çokluğudur, otobüslerde çok denk geldim ortada hiç bir şey yokken millete bağıran çağıran kadınlara bu da onlardan birisi olabilir o yüzden bu videonun özeti çirkef karının teki bağırıyor olarak aklımda kaldı.

Kadınlar bu şekilde karşı koyar sineye çekmezse bu adamlar bu tür rezilliklere cesaret edemez.

Susmasınlar anladıkları dil, güçlerinin yettiği şekille cevap versinler.

Bu adam da açmadıysa bu kadar sessiz kalmazdı. Suçluluktuk psikolojisinden kaçmaya yelteniyor.

Bağırın, çağırın ama sakın susmayın. Helal olsun teyzeye.

Boyle teyzeler beni cok urkutuyor. Hakliliklarindan emin olamiyorum
ama "kadinin beyanati esastir"

İyi olmuş çok var bunlardan toplu taşımalarda.Kapıya sıkışsın bir daha yaparsa ki yapar bu tipler.

Olayı görmeden kamera görüntülerini izlemeden bişi demek doğru olmaz

Belki gerçekten adam sapıktır, belkide önünü düzeltirken takıntılı paranoyak bir teyze yanlış anlamıştır

Masum veya suçlu olduğu kanıtlanmadan bişi diyemicem

Soyunuz tükense keşke de teyzelerde kendilerini yormasa sizin gibi pislikleri dövmekle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri