Doldur be meyhaneci

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Evvvvet arkadaşlar,

Bir irade savaşında daha sizleri; destekçi olarak arkamda, köstekçi olarak karşımda görmekten memnun kalma isteğimi bastıramadım...
Bu sabah itibariyle başladığımız kontrollü yemek yeme savaşımda benimle beraber yer alma isteğiniz için teşekkür ederim..... Kontrollü yemek yeme olarak adlandırıyorum. Çünkü ben dengeli beslenme kısmıyla pek ilgilenmeyeceğim, yegane amacım kalori açığı bırakmak...

Bıraktığımız kalori açıklarını da duble rakı olarak biriktireceğiz....

Bu sayede hem hakettiğimiz kadar içecek, hem de gereksiz yağ depolamanın önüne geçeceğiz. Ben yine günlük olarak burada hak edilmiş duble miktarını güncelleyecek, aynı zamanda gereksiz yemek yeme ile savaşıp ağlanmak için postlarımı eksik etmeyeceğim....

1 duble rakı = 373 kcal olarak hesabımı yapacağım.....

Saygılarımla,
Otantik Varoluş 2023

Oaaaa ilk posttan unuttuk;

Bugün 1010 kcal aldım... Günlük bakiyemi 1800 olarak belirlemiştim. Sanırım ilk günün heyecanıyla az yedim....

Elde var 790....

+2 duble

Sarhoş oluyor mu sorar mısın Sebastian

İçmek için yediğinden kesmek de ne bileyim…

Aldığımı 1460 hesapladım. Kalan 340... Bugün hak edişimiz yok... Mandalina yiyip uyunacak!

En çok akşam yemeğinden uyumaya kadar geçen sürede zorlanıyorum....

Hooov hey, dün yazmayı unuttuk…. 1320 almışız, becercem ben galiba bu işi….

+1

3 ettik, akmasa da damlıyor…

Buraya yazmasam da özellikle 16 Ocak tarihinden sonra baya baya dikkatli ilerledim. 2,5 kilo verdim ve üstelik bu sürede alkol olarak yalnızca bir kadeh lynchburg tükettim. Yaşadığınız evde yenecek olan yemeğe siz karar verip, o yemeği yaptığınızda süreklilik sağlamak çok kolay… Ancak karşılaşılan seçenekleri görmezden gelme veya alternatifler oluşturma konusunda ben de başarısız kaldım… Bu haftasonu ailemin yanına geldim ve anneme maruz kaldım…..

Konunun kapatılmasını rica ederim. Başarısızlığın tadı vazgeçilemeyecek kadar güzel…

La böyle bi konu vardı…

85 ten 79 a kadar düştüm jdhcjfk gururlanmak geldi aklıma….

Sen yaparsın aslansın kaplansın bu ara çok şekersin hadi bakalım bu savaşı kazan !

Ben de kalori saymaya başladım. Hiç açık vermedim çok şükür........ Akfjd

Geri