Dolce & Gabbana Tesettur acilimi

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Moda Trendleri
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
media_xll_3510136.jpg

dolcegabbanamoslimcollectie_2.jpg

Dolce.jpg

Montunuzuda biz yapıyoruz reklamımızı yapayım.
Ayrıca hic güzel değil tesettür böyle olmaz şekerim.
Arap kadınlar alır ama

Montunuzuda biz yapıyoruz reklamımızı yapayım.
Ayrıca hic güzel değil tesettür böyle olmaz şekerim.
Arap kadınlar alır ama

H&M ve Mango'dan sonra D&G'de acilim yapti .) ben de begenmedim ama dedigin gibi Arap hatunlarina gore. Yine de sevindim bunu yapmalarina cunki tesetturlu kadinlar Avrupada uzun kiyafet zor buluyor. Tuhaf olan nedir biliyor musun, Turk web sitelerinde mango'nun uzun maxi etek turu kiyafetleri yok ama Hollanda sitesinde var. Oysa Turkiye'de daha cok talep olmasi gerekmiyor mu ?

H&M ve Mango'dan sonra D&G'de acilim yapti .) ben de begenmedim ama dedigin gibi Arap hatunlarina gore. Yine de sevindim bunu yapmalarina cunki tesetturlu kadinlar Avrupada uzun kiyafet zor buluyor. Tuhaf olan nedir biliyor musun, Turk web sitelerinde mango'nun uzun maxi etek turu kiyafetleri yok ama Hollanda sitesinde var. Oysa Turkiye'de daha cok talep olmasi gerekmiyor mu ?

Haklısın nilu ama su da var Türkiye de ünlü markalar dışında pazar ürünleri de çok fazla olduğu ve maxi etekler her köşe başında daha ucuz fiyata satıldıgi için çok fazla talep yok.
Neyse ki son yıllarda maxi etekler başı açık bayanlar tarafından da tercih ediliyor diye bazı markalar koleksiyonlarına aldılar.
+++ dediğin gibi artık avrupa da ciddi anlamda kabul gören azımsanmayacak kesim müslümanlar. Ve arap kadınlarının onlar için aslında çok iyi musteri olmasi.
Ama ve fakat uretilis amacı kullanım amacına uygun değil ne yazık ki.

Çok ta güzel hepsi. Aksesuar olarak o pencereleri çıkarmaları lazım gözlerinden ama.
Eee artıj sadece Türkiyenin gerçekleri değil tesettür. Tüm dünyanın gerçeği.
Onlara gerici diyenler, artık gerici oldu hazımsız yobaz oldu.

Renkler böyle koyu kaldığı sürece güzel

Aşırı göz alıcı ve abartılı. Rotasından şaşmış bir tesettür stili. Renk cümbüşlüğünden başım döndü, midem bulandı.

ALLAH bunlara hidayet etsin ..
Tesettürün kelime manası gizlenmektir .. Tesettür alımlı yaratılan kadının çekiciliğini nefslerden gücü yettiğince saklamasıdır ki bunu bizzat ALLAH buyuruyor ..

Yukarıda ki örneklerde ise kadının çekiciliğini saklaması değil tersine göze sokması durumu var ..
DİNİ YOZLAŞTIRDINIZ .. HEVA VE HEVESLERİNİZE GÖRE UYARLADINIZ .. Dilerim Rabbimden sizlere merhamet etmez ..

Böyle şeyler talebe göre üretiliyor.
İstemişler ki yapmış adamlar :)
İsteyene gitsin tüm beddualar:)

Böyle şeyler talebe göre üretiliyor.
İstemişler ki yapmış adamlar :)
İsteyene gitsin tüm beddualar:)

İsteyenlere acıyorum .. Rabbim onlara idrak açıklığı nasip ede .. Yoksa mahveyleye ama talepleri karşılayanlara acımasın inşaALLAH ..
Tesettür dini bir emirdir .. Farzdır .. FARZLA DALGA GEÇMEK AYETLERİN UYGULANIŞINI DEĞİŞTİRMEK VE DEFORME ETMEK AFFEDİLECEK BİR GÜNAH DEĞİL ..
Muhafakazar çevre kendi kodamanlarını üretiyor böyle böyle ..
Rabbim bunlarında bunların peşine takılanlarında belasını versin ..

Amin ama Araplarin yaşadığı değişimlere bakınca zaten satafati sevdiklerini görmemek imkansız yapılan şey belli bir kesime yapılmış belli ki. Her türbanlı için değil bence.

ALLAH'ın ayetlerini değiştirenlere her türlü bela ve musibet haktır .. BUNU BİLİNÇLİ YAPIYORLAR .. Emin olun ki bu bir proje ürünüdür ve bunu yıllardır empoze ettiler ediyorlar .. Rabbim bunlara acımasın .. Ve kızlar size gelince ne olur ya tesettürün hakkını verin ya da tesettüre hiç bulaşmayın ..

Tesettürü amacından saptırmamak gerek. Günümüzde tesettürü inancına göre değil de yakışıp-yakışmadığına göre giyen insanlar hayli fazla.

Kendi kuzenlerimden biliyorum bunu.

Çok şaşalı burdaki modeller.

Adamların güzel boxer modelleri var, helal olsun ne diyelim.

Dünya markası bir firma islamı kim ne kadar yayar duyurursa o kadar iyidir.

Tesettür modası, sıkma baş gibi istif kalemlerden oluşan fason katma değerdir. Tesettür değişken olmadığı için değişkenliğe prim veren moda kavramıyla bir-uygun değildir, bunlar birbirinden beslenemez. Dolayısıyla tesettürün modası olmaz, ancak tek stil olabilir. Fakat ne yazık ki tesettürün de Modernizm akımına kapılmasına şahit oluyorum.

Tesettürü erotizmle harmanlamaya çalışıyorlar ve bunu modernizm diye yutturuyorlar millete ..
Sokakta ki insana alımlı gözükmek istiyorsan niye oranı buranı kapatıp çiçekli böcekli dar kesim şeyler giyiyorsunuz diye sorarlar bir kere .. " Yoo ben sokaktaki insana güzel görünmek için öyle giyinmiyorum ki "
O zaman modayı niye takip ediyorsun ? MODA SENİN EVİNDE Kİ BOY AYNAN İÇİN İCAD EDİLMEDİ ? MODAYI TAKİP EDECEĞİNE ALLAH'IN AYETİNİ TAKİP ET ve onu nefsine göre uyarlama ..

Arkadaslar uzatmaniz çok yersiz ne derseniz deyim moda kapital sistemin en fazla kendini gösterdiği sektordur.
Din,siyaset vs çok umursamaz hitap ettiği kitle ve ozenticilik boyutuna bakar : )

Sıra hangi ünlü markada acaba? Bu üretim konusunda samimi değiller bana kalırsa çünkü kitle belli sadece araplar.

Geri