dolar

Konu sahibi son olarak 1558 gün önce görüldü
Arkadaşlar, dolar alan,satan,takip eden, ilgilenen varmı?
Yatırım amaçlı.

5o bin vardı devalüasyon olur da ikiye katlar diye bekledik olmadı, durmadan bozdurup borç ödüyoruz kaldı 35 bin.

3.40 dipti. Uzun vadede almak istersen buralar iyi seviyeler. Dolar alıp satarak para kazanmak mümkün değildir sıradan vatandaş için. Psikolojik olarak yüksekten alır daha yükselecek diye. Ve dipten bozar daha fazla zarar etmemek için. O nedenle dolar yatırımı yapacak olan normal vatandaş asla tek seviyeden mallanmamali. Yani 4'u gördü daha düşmez der ve 3.70 den mallanir. Daha sonra bi sene meler durur. Toplu nakitten dolara geçecek adam asla parasının yarıdan fazlası ile alım yapmamalı. Zarar ettiğinde alttan alacak parası kalmalı. Korkak olmamalı. Kısa vadede ihtiyaç duyacağı para ile oynamamali.

En iyisi şunu demek " ben her ay misal 500 dolar alacağım. Dolar seviyesi kac olursa olsun her ayın beşinde bu parayı alacağım. Biriken parayı en az üç sene bozmayacagim

Bunu diyen adam rahattır
Dolar yukselse sevinir. elindeki dolar değerlendi
Düşse yine seviniri. Alacağı dolar ucuzladı.

Forex zaten zinhar yasak. Kumardır, yatırım değil.

Galiba yüksekten maliyetlendin ve marjinin yok. Alttan alacak paran da yok.

Bussuru dolarim var(200 dolar) çok zarara girdim diye üzülüyorum. :(

zamanında dolar satıp borsaya girenler iyi kazandı

Ne biçim reiscisiniz siz. Neden gavurun parasını alıyorsunuz? Yoksa TL ye güvenmiyor musunuz [emoji23]

İşin kısası Dolar alırsan en alt seviyeden almaya calısacaksın yok onu beceremedin mi hep zarar edersin yada uzun zaman bekliceksin ki berki Dolar Kar ettirsin sana.Yani cokzor Kücük yatırımcının Kar etmesi yabancı paralarla.Eyer duran cok miktarda paran varsa ve Dinen sakınca gormüyorsan kardesim paranı TL'ye E-vadeli hesap lara Devlet bankalarına yatır suan %13 bile veren banka var.Hem paran deyerini kaybetmez hem ülke ekonomisine bir katkın olur.Benim kişisen gorüşüm ama cok paran varsa ne altın ne Dolar nede baska birşey Arsa al bir e 10 bir e 30 alırsın zamanla yada işini kur.

Kim reisci acaba ben mi sixjs.
Reisci abim vermisti dolarlari gerçi.

Dolar 3. 650 kadar gider.
3. 500 ün altına vermezler.
Çünkü; 3.380 den topladılar.euro olmuş 4.200 küsür sterlin olmuş 4.750 dolar artık 3.500 altına düşmez.
Harcamıyacaksan al kardeşim.

Benim dolarım da yok tanıdığım yatırımcı da. Yorum yazmış olmak için gelip yazdım =))
Tamam gittim :p

Geri