Dolanan kulaklığı açmak İçin harcanan zaman

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
kendim, kabloları karıştırıp düğümler atsam, kendi karıştığı gibi olmuyor. akdjfh

Diğer zamanlarda uranyum bombası yapabildiğimiz, atomu parçalayabildiğimiz için kıymetli bir boşa giden zamandır.

Bunu karistirmadan duran varmi. Artik kablosuz cikti gerci @Aycigim. Bakarsin bu Alper dogumgunumuzde bize bir kiyak gecer, alir. Kimbilir?

Sen bir de dolanan kolyeyi açmaya çalış

hayattaki tek dersiniz kablosu dolanan kulaklığı açmak olsun, ben de derdim var sanıyordum.

Benim için kolay. Hemen açılıyor.

Kulaklık kullanmayı hiç sevmem, bu yüzden böyle sorunum olmuyor. Sokakta kulaklıkla gezenler için de gördüğüm de içimden çok güzel şeyler demiyorum. Nedense genelde tipleri bile birbirine benziyor :)

Run ne geçiyor içinden çok ayip jxjx

Yani işin doğrusu sağlıklı bulmuyorum, daha önce bunun yüzünden hayatını kaybetmiş insanlar var. Hiç bir şey umurumda değil havası katıp cool olduklarını sanıyorlar sanırım.

Yani işin doğrusu sağlıklı bulmuyorum, daha önce bunun yüzünden hayatını kaybetmiş insanlar var. Hiç bir şey umurumda değil havası katıp cool olduklarını sanıyorlar sanırım.

Genelleme yapmak ne denli doğrudur bilemiyorum ama insan sağlığı açısından düşünüyor olman güzel tabi.:53263xgy4fil8j5:

Genelleme yapmak ne denli doğrudur bilemiyorum ama insan sağlığı açısından düşünüyor olman güzel tabi.:53263xgy4fil8j5:

Genelleme yapmayı sevmem ama sürekli yapıyorum, bu arada bugün çok güzelsin. Söyleyen oldu mu?

Bak ben bunu açıp, çantama koyuyorum. 5 dakika sonra çıkardığımda kaynanam sanki beni sevmiyormuş sinirleyim diye karıştırmış gibi karışıyor.

Geri