» δoŁ чαпıмα чαtsαм sєпi uчusαм, Hєp гüчαdα kαŁsαм «

R
  • Kullanıcı Rüya Perisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Aşk ve Sevgi

Başlangıçta doğruydu belki.Sıradan bir serüven, rastgele bir ilişki gibi başlayıp,günden güne hayatıma yayılan, varlığımı ele geçiren,büyüyüp kök salan bir aşka bedellendin.Ve hala bilmiyordun sevgilim,ben sende bütün aşklarımı temize çektim.Anladığındaysa yapacak tek şey kalmıştı sana,bütün kazananlar gibi,terk ettin…

Son bir kere görmek istersin onu hatta son bir kez sarılmak,kokusunu içine çekmek istersin. Ve o an zaman dursun istersin. Gözlerinin içine bakıp onu daha çok sevmek istersin..

Belki de aşk sevgiliyi kazanmayı değil de, Onda kendini kaybetmeyi gerektirir.

Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım atamaz ya.
Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da istemez .
Kaybetmeyi göze alamaz;ama kazanmak için de mücadele etmez.
Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o’nu..
Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.
Hani çok sonra zaman geçer savrulurlar ya,
o zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:
Ne göze alabildim ne de gözümü alabildim.

Ben o yazdıklarımı yalnızca sana yazabilirdim.
Çünkü şu kainat denen nesnenin içinde en çok sevdiğim yürek, üstüne en çok titrediğim insan kalbi senin göğsündekidir. Ve ben işte böyle, büyük ve korkunç bir tezat cehenneminin içinde yanarak, bu en aziz bildiğim kalbin üstüne delice saldırdım…
Bana acı demiyorum. Yalnız ıstırabıma hürmet
etve sana ne kadar bağlı olduğumu anla… Sen benim yalnız arkadaşım değilsin, yalnız arkadaşlığımız beni doyurmaz, ben aramızda yalnız arkadaşlık rabıtalarıyla iktifa edemem.
Sen her şeyimsin benim.
Ve bu her şeyden bir küçücük zerre bile eksilse ben bomboş kalırım.
Emin ol ki, hiçbir insan başka bir insanın önünde bütün deliliklerini, ruhunun bütün korkunç taraflarını bu kadar açıkca itiraf etmek cesaretini göstermemiştir…

Hatırlamak güzeldir derler; hayır, değildir. Anılar bir an için bizi gülümsetse bile hemen sonra elimizi uzatıp tutmaya çalıştığımızda silinip giderler ve ne yaparsak yapalım ancak acı verirler.

tumblr_llppzsx15D1qebnobo1_500.jpg

Neden aşkın başladığı anı bilemeyiz de bittiği zamanı mutlaka biliriz.

”Şu an sadece sarılmaya ihtiyacım var,” dedim ona. “İnsanlık kadar eski olan bu hareket, iki vücudun kavuşmasından çok daha fazlasını ifade eder.
Sarılmanın anlamı şudur ; Senden bir tehlike sezmiyorum, yanında olmaktan korkmuyorum, rahatlayabilir, kendimi yuvamda hissedebilirim, beni koruyan ve anlayan birisi var. Bizde birine her isteyerek sarıldığımızda ömrümüzün bir gün uzadığına inanılır.Lütfen şimdi sarıl bana…”

Birini çok sevdiğinizde, o size bin kere de yalan söylese, yine herkesten çok ona inanmak istersiniz .

Geri