Doktorların Hasta Azarlaması

Konu sahibi son olarak 1015 gün önce görüldü
Bkz:merdi kıpti şecaat arzederken sirkatin söyler
Adam o kadar primitif ki istediği tahlilleri doktor yazmadı diye hönkürüyo dana gibi. Efendim siz kendi kafanızdan tetkik isteyemezsiniz. Yani evet istersiniz ama kendi paranızla özel laboratuvardan istersiniz. Öteki türlü sgk ya zarar verme suçlaması ile karşı karşıya kalıyoruz. Evet nebidoyu pregnili çakıp kas yapacam diye metabolizmanızın ırzına geçebilirsiniz. Ama hormon kontrollerini gidin paranızla yaptırın. Yada bana gelin " abi ben bi bok yedim rica etsem fsh lh testosteron baktırabilir miyim" diyeceksin. Erkeklenmeyeceksin. Hergun kaç tanesinin pipisini bacaklarının arasına kıstırıp gönderiyorum ben haberin var mı la senin çakma badici

Sanırım bu mesajı benim mesajıma istinaden yazdınız. İçinde zikrettiğiniz kelimeler benim cümlelerimde geçiyordu. Doktor dövmek başlığı altında bunun da yanlışlığını dile getirecek farkındalığa sahibim sataşmanız yersiz. Ayrıca kendi evinin badanasını boyasını tamir işlerini bile kendi yapan biri olarak bilmeden sırf savunmaya geçmek için hakaretvari konuşmazsanız sevinirim. İbibik kelimesinin nahoşluğundan bahsetmeyeceğim bile...

Ben azarlayan pek doktor görmüyorum , gayet kibar yaklaşıyorlar hastaya. Yarın gidicem eğer azarlarsa gelip yorumumu değiştireceğim=)

Doktorlar ile pek işim olmaz, olduğu zaman ise azarlayana rast gelmedim.

Kaldı ki moronlarla dolu 1 ülkede yaşamaktayız, bir güruh var ki, doktor döven ve öldüren, doktorcağızlar ise arada bir cahil hastalara azarlama çekebilirler.​

Ben aile hekimlerinin zeka seviyesinden şüphe ediyorum. O beyinle nasıl tıp okudular acaba.

Cogu doktor malesef dayagi hak ediyor !

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doktorun işi şikayet dinleyip şikayete göre ilaç vermektir.
Defalarca tırnak çektiren birisi olarak; doktorun azarlanması ve şiddet görmesini asla savunmam hatta karşı çıkarım.
Ancak hastahaneye gittiğimde ilgilenmeyen doktoru azarlamışımdır. Sonuçta ben oraya şifa için gidiyorum işi bu ise ilgilenecek ilgilenmek zorunda ilgilenmiyorsa istifa etsin.

Pirimi yüksek bir özel sağlık sigortanız varsa azarlamıyor kapıda karşılıyorlar. Devlet hastanelerinde durum ne bilmiyorum.

ondan sonra doktor dövenler diye televizyona çıkıyor insanlar , hangi doktorun hasta azarlayabilme cüretine sahip , katil olma sebebiyeti.. hiç haz almam ..

Bir kez anneciğimi azarlamış doktorun teki, kadıncağız şoktan cevap verememiş.
O günden beri hep o an orda olmayı diledim. Bu da böyle bir anım :d

İnsanın hastası var zaten canı burnunda birde sesi yükseltince sinirler iyice tırmanır ve güvenliğe haber verip sizi dışarı çıkarmaya çalışır ama siz güvenliklere de aynı tepkiyi verince bu sefer hastanenin nöbetçi polisleri gelir ve sizi apar topar hastane dışına çıkartırlar ve hastanızdan ayrı kalırsınız..

Bkz: Öfke ile kalkıp hastane dışında volta atmak..

işte bunlr hep fetöclrin adamlrı, hakkıyla senelrce okyp halkına hizmt etmk içn can atan insnlr deil
yani en azndan byle oldğnu umuyorm

Keyfimizden gelmiyoruz sana , ayrıca görevini hakkını vererek yapıcaksın :/
(Bazıları çok iyidir , güleryüzlüdür, rahatlatmak için sohbet eder.Bazıları da ... )

60 yaşında bi doktora denk gelmiştim, stresden dolayı bazen elde titremem oluyordu. Doktor diyor senin yaşında kaç kişi var 60 yaşındayım en genç gelen sensin, bi sen mi stresli işte çalışıyorsun diye azarlamıştı. Tabi biraz rahatlatmak içindi :)

Kusura bakmayında hastalarında doktorlara nsl davrandığını gözlemleyin
Töbe töbe doktor Allah değil,korkudan ameliyattdan çıkarken hastayı kaybettik diyemiyo.
doktorsan kesin düzelteceksin ölmiyecekk,
Doktorlar ellerinden geleni yapıyorlarr emin olun.
Onlarında robot değilde insan olduğunu unutmayın o kadar çok hasta geliyor ki hepsine ayni özeni gösteremiyorlar buda normal.
o yüzden devlet hastanelerine gidecekseniz ilk sıraları alınnn....

Adamlar gece gunduz calisiyor, islerini en iyi sekilde yapmaya calisiyor ve ugrasiyor. Bazen kaba olduklari dogrudur, karsi tarafda oyle olabiliyor ama.

Geri