Doktorlar Neden Terlik Giyer?

Konu sahibi son olarak 2615 gün önce görüldü
Heralde rahat olduğu için veya yine arada bir ayaklarını uzatıp dinlendikleri içindir malum nöbetler uzun uykusuz geceler v.s

giydikleri terlikler cok rahat ..okulumda da giymek zorundayim da ordan biliyorum

Steril oldukları içindir bence yoksa haksızlık bende uzun saatler nöbet tutuyorum ama mecburen ayakkabı giyiuorum(kundura) :T:

Bilmem kendilerine sormalı:) Seviyorlar ki giyiyorlar. Hem doktorlar uyguluyorsa sağlıklı bir şeydir. Çünkü örnek olmaktadırlar. Sigara içenleri hesaba katmıyorum :)

hijyenlik açısındandır diye düşünüyorum :umursama:

Doktorların en büyük itemi. Armor mu veriyor, attack mı veriyor bilmiyorum ama benim de hep dikkatimi çekmiştir. Çalışma ortamları terlik giymeye müsait olduğundan olsa gerek, rahat olduğundan ve genelde ayakta olduklarından ötürü giyiyorlardır herhalde, diye düşünmekteyim. Hele bir de hastane yönetimi de terliği beleş veriyorsa, ooooowo değme keyfine... :T:
7-8 yaşlarındayken ben de merak etmiştim, ve gözüme çok karizmatik göründüklerinden ötürü anneme zorla pazardan aldırmıştım. Ardından çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Pek de hoşuma gitmemişti. Ama terliğin üst giriş kısmını ayak parmaklarımın ucuna alıp terliği havaya fırlatırdım. Iste o eğlenceliydi :T:
Neyse efendim, durmak yok çelik burunlu ayakkabı giymeye devam =\

Sizin de her gün sabah 8 den aksam 17.15 e kadar dersiniz olsa, bir labdan diğer laba koştursaniz , ömrünüz dersliklerde kütüphanelerde gecse siz de terlik giyerdiniz yalin ayak bile dolasilabilir :T:

Bu daktır ve hemşayırlar başımıza kıroks illetini bela ettiler ya , fırıncının ayağında bile kıroks var, ama onda kıroks yazmıyor, cracks yazan gördüm, ya kardeşim şu ekmeğe biraz daha küncü at başlicam şimdi kıroksuna.

Geri