ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
lan yapma yapma bunu yaptı diye dün bir kız hakkında dava açıldı janssn
durmaz o aslksdkfs duramazlan yapma yapma bunu yaptı diye dün bir kız hakkında dava açıldı janssn
devlet eliyle kontrol altına alırız jsmsdurmaz o aslksdkfs duramaz
Olm bi gün beni alacaklar zaten.lan yapma yapma bunu yaptı diye dün bir kız hakkında dava açıldı janssn
Seni bi yere yollamam . Gidipdw gelmek bilmiyorsun zaten.otur oturdugun yerdeOlm bi gün beni alacaklar zaten.
O değilde bir gün gerçekten buraya "lan Silivri dedikleri kadar soğukmuş ha" yazacağım diye çok korkuyorum.
Not: Ak Partiliyim <3
Sezennn <3 seviyom seni çılgın şeySeni bi yere yollamam . Gidipdw gelmek bilmiyorsun zaten.otur oturdugun yerde
Bende <33Sezennn <3 seviyom seni çılgın şey
klaymeksi göturmuyorlarsa seni asla goturmezlerOlm bi gün beni alacaklar zaten.
O değilde bir gün gerçekten buraya "lan Silivri dedikleri kadar soğukmuş ha" yazacağım diye çok korkuyorum.
Not: Ak Partiliyim <3
Olm ben bahtsız bedeviyim. Vallahi bakklaymeksi göturmuyorlarsa seni asla goturmezler
babam böyle durumlarda şey der : madem biliyon gtunun huyunu niye iciyon kuyunun suyunu.Olm ben bahtsız bedeviyim. Vallahi bak
Olm valla yerimde olsan cildirirsin. Bir tane eleman var Twitter'da. Lan siyasi ne eleştiri yapsam altına EGM yi etiketliyor. Bende inadına engellemiyorum. Oc "istifa da bir hizmettir Ali Koç" tweetimin altına bile EGM yi etiketlemis.babam böyle durumlarda şey der : madem biliyon gtunun huyunu niye iciyon kuyunun suyunu.
ceneni tut sen de
jsjsksks bu çok komik değil mi ama ?Olm valla yerimde olsan cildirirsin. Bir tane eleman var Twitter'da. Lan siyasi ne eleştiri yapsam altına EGM yi etiketliyor. Bende inadına engellemiyorum. Oc "istifa da bir hizmettir Ali Koç" tweetimin altına bile EGM yi etiketlemis.