Doktor fobisi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Diş için gittiğimde biraz geriliyorum ama sadece iğne yapılana kadar, sonrası misss

• Beğen
Tepkiler: ne
@Hatem Motilium + gaviscon denedin mi?
Helikobakter pylori eradikason tedavisi bazen daha çok hasta ediyor. Adamın bakterisi var diye ikili antibiyotik veriyorsun, reflüsü artıyor. Proton pompa inhibitörü veriyorsun asit azalınca bakteri artırıyor.

Yani helipak bir süre sonra daha çok hasta edebilir.

Kahve sigara içme.
Yok hocam onu denemedim. Helipakta almıyorum artık. Elektronik sigaraya geçtim. Sigarayı azalttım bayağı. Kahveyi de öyle. Teşekkürler tavsiyelerin için <3

bikere muayne esnasinda hemsire iceri girip doktor ile muhabbet ediyordu bende sedyede 2 buklum yatiyorum.
ne zaman caya cikicazi tartisiyorlardi.
3-4 dakika tartistilar "ay kahve alalim" "ay sen onu hallettin mi" "ay sen bunu soyle yaptin mi" ya dedim muayne edicekmisiniz? kahveleride getirip ustume koyun oyle konusun ben beklerim **Spam/Adversiting** dedim! zaten canim yaniyor sonra tartismaya basladik falan guvenlik geldi bi ton tantana oldu.
bir de genital bolgede yara vardi 3 4 dakika kapiya donuk fasulye vaziyetinde kalmistim nevrim donmustu sinirden
hastanelere karsi notrm ancak bazi hemsireler ve doktorlar boyle lakayit davraninca olmuyor. ozele gittimi oyle bir sey yasamiorum ama devlet de genel de hep absurtler denk gelio maalesef.

bir kere de devlet de neredeyse olucek vaziyet de acile muayne olmaya girdim.
herif dio ki tamam calisabilirsiniz raporluk bisi yok. lan dedim zombi gibi iceri girdim kocaman yara var mk ne demek calisabilirsiniz! orda da bi tartisma. awkdumun cocku gormuomusun halimi!
sonra ozele gidip aldim o halde

Son düzenleme:
doktor fobim yok. ama kan tahlilinden deli gibi korkuyordum, senelerdir yani kan alımının ne olduğunu unutacak kadar senelerdir, mdjdj kan tahlili yaptırmamıştım.
geçenlerde kapsamlı bir kan tahlili yaptırdım.
peh. kolaymış. jkdjd d vitaminim yok çıktı arkadaşlar, tahlil şart kdjdj

Geri