Doktor arkadaşlar bi bakabilir mi rica ediyorum..

• Kullanıcı Snowberg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3168 gün önce görüldü
Çok geçmiş olsun bu aşamaların birazını yaşamış insan olarak diyebilirim ki panik olmakta haklısınız ama gerçekten doğru tedavi ve moral ile ilerleme durdurulabilir o yüzden sizin güçlü kalıp babanıza destek olmalısınız ona en büyük iyiliği böyle yaparsınız..

Teşekkürler bizde olabilidiğince yüksek tutmaya çalışıyoruz fakat gelin görün ki babam biraz hastalık hastası en ufak ağrısında bu olaya bağlıyor tabii bu da bizde moral bırakmıyor.

Snowberg geçmiş olsun.. ben bu konu burada uzamasın diye kısa şekilde cevap verdim ama hasta yakını psikolojisi diye bir şey var ve bir panik durumu söz konusu olur genelde.
HCC hepatoselüler karsinom yani karaciğer kanserinin kısaltması.. dinamik bt kontrastlanma fazlarına göre yüksek olasılıklı tanılar konsa da bu hastalıkların kesin tanısı patoloji ile konur.. ama tıp sürekli gelişim halinde, son gelişmeleri dal uzmanları bilir.. karaciğerin dal uzmanı da gastroenterologtur. Onkoloji tanı kesinleşmeden müdahale etmez.. cerrahi ile ilgili de evreleme gerekir. Evreleme de pet scan ile yapılabilir.. lenf nodu ya da uzak organ metastazı vs belirlenir ona göre size bilgi verilir.. bence yapmanız gereken bir gastroenteroloğa gitmeniz.. kolay gelsin

Teşekkürler zaten şuan doktor kontrolünde 10 gün sonra da MR ve tekrar bi tomografi çekilecek neredeyse 1 aydır böyle gün alarak hafta da bir gidip geliyoruz henüz tam net şekilde belli olmadı.

Teşekkürler bizde olabilidiğince yüksek tutmaya çalışıyoruz fakat gelin görün ki babam biraz hastalık hastası en ufak ağrısında bu olaya bağlıyor tabii bu da bizde moral bırakmıyor.

Fazla nette araştırma yapmaktan bende de olmuştu ama şimdi rahatım olacağı varsa olur deyip boş veriyorum.. Benim akciğerde ve bunu bile bile hala sigara içiyorum ara ara o yüzden her şey yine insanın kendi elinde ve kendini telkin etmesinde..

Özür dilediğimi belirttim, bir çok forumda konu açtığım için troller akın ediyordu kusuruma bakmayın, peki TACE olarak belirttiğiniz şey nedir? Çok mu ileride oluyor bu? Tedavi süreci sıkıntılı mıdır yani?
Geçmiş olsun. Telaşını endiseni anlıyor ve paylaşıyorum. Lakin internetten forumlardan bu iş takip edilmez. Bize gösterdiğin raporlar doğrultusunda yazıyoruz sadece. Eh tabi bu da kimsenin derdine derman değil. Bulunduğun ildeki bir üniversite hastanesi gastroenteroloji yada varsa hepatoloji bölümüne başvurunuz. Önerilere uyun serinkanlı ve olumlu olun. Kişisel aydınlanma cabanız kafanızı karıştırabilir. Anlattığım yöntem buradan anlatılamayacak kadar teknik. Sadece anjiyo gibi düşün. O kadar.

Fazla nette araştırma yapmaktan bende de olmuştu ama şimdi rahatım olacağı varsa olur deyip boş veriyorum.. Benim akciğerde ve bunu bile bile hala sigara içiyorum ara ara o yüzden her şey yine insanın kendi elinde ve kendini telkin etmesinde..

Söz konusu ben olsam aynı şeyi düşünürdüm fakat beni şuan ki konumuma getiren babam olduğu için düşünmeden edemiyorum. Sizede geçmiş olsun bu arada, acil şifalar.

Geçmiş olsun. Telaşını endiseni anlıyor ve paylaşıyorum. Lakin internetten forumlardan bu iş takip edilmez. Bize gösterdiğin raporlar doğrultusunda yazıyoruz sadece. Eh tabi bu da kimsenin derdine derman değil. Bulunduğun ildeki bir üniversite hastanesi gastroenteroloji yada varsa hepatoloji bölümüne başvurunuz. Önerilere uyun serinkanlı ve olumlu olun. Kişisel aydınlanma cabanız kafanızı karıştırabilir. Anlattığım yöntem buradan anlatılamayacak kadar teknik. Sadece anjiyo gibi düşün. O kadar.

Haklısınız benimki de bi nevi kendimi teselli etme çabası normalde iradeli adamdır fakat bu olay onu çok yıprattı kendini saldı resmen bizide korkutan bu oluyor. Tekrardan kusuruma bakmayın, iyi geceler.

Yav ne kusuru. Arkadaşlar kızıyor bana şu an biliyorum dan dun konuşuyorum diye ama aslında senin bilmediklerini söylemiyorum tanısal anlamda. Önce hızlıca yüzleşeceksiniz. Yüzleşeceksiniz ki savaşa başlayabilin.

Yav ne kusuru. Arkadaşlar kızıyor bana şu an biliyorum dan dun konuşuyorum diye ama aslında senin bilmediklerini söylemiyorum tanısal anlamda. Önce hızlıca yüzleşeceksiniz. Yüzleşeceksiniz ki savaşa başlayabilin.

Haklısınız ama tek iyi yönü bu olayın Portal invazyonun olmaması mı?

Geri