Doğvu Mu Samet?

Konu sahibi son olarak 3355 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forum Bahane S.mod'u Mephistophelés adeta büyük bir patlama yaptı!
Konuşmalarınada iFt yi tercüman etti!
Mephistophelés:Hiç bir admin çalışmıyor,benim kadar çalışmıyor TıLsıM ı bende çok seviyorum hatta hepinizden çok seviyorum üyelerde ona baş kaldıran olduğunda ben çıkıp savundum,onu ben alkışladım!
Fakat malesef ki üzüldüğüm nokta şu @İft burada tüm konuşmalara misafir olan bu çocuk burada,her şeyi anlatacak.
Doğruyu yanlışı bu çocuk söyleyecek.
TıLsıM EmRe ile görüştükten sonra İft beni aradı "Tılsım sizinle görüşmek istiyor" dedi. Bende saat 18:00'da siteye gelsin konuşalım dedim.
(İft'ye dönüyorum) Doğvu mu İft?
İft: Doğru
Mephistophelés:18:00'da gelin diyorum sitenin s.mod'unu 15 dakika bekletiyovlav kafa önde elinde telefon süvekli twitt yazıyov öyle mi ift doğvu mu?
İft:doğru
Mephistophelés:Söyle hevkes duysun twitvleride ayrı ayrı yazmış birde bak konu nerelere geliyor bak şimdi doğru mu?
İft:doğru
Mephistopheles:Kendisi ne dedi? anlat sen anlat
İft:" Emre benim yetkimi alacagını söyledi ne yapabiliriz" dedi.
Mephistopheles'de " sen ne düşünüyorsan o olacak emre senin kararına göre hareket edecek,kalmak istiyorsan kalacaksın ama gitmek istiyorum dersen gideceksin." dedi
Tılsımda "ben gitmek istiyorum" dedi.

Mephistophelés:"Yetkimi alın" dedi tılsım değil mi ift konuş,konuş bütün kamuoyu duysun!

İft:evet öyle dedi.

Mephistopheles:bende emreye "oturun konuşun" dedim
Tılsım'ın 1 lira alacağı yok

Mephistopheles:var mı ift? söyle

İft:Hayır yok

Mephistopheles:sesli söylee! duysunlar!

İft:yok yok yok!

3 dakika değil karar vermem saniye sürer

Mephistopheles: TıLsıM diyor ki:"Mephistopheles msnde 3 dakikada sildi beni" diyor.
Ben Forum Bahane menfaatleri için gerekirse 3 saniyede karar veririm.Bak dakika falan yok ha,saniye diyorum!
Forumdaki Tılsım'a kefilim ama,forum dışındaki tılsıma kefil değilim.Eğer TıLSıM Forum Bahane en yetkili admininin başına çıkmışsa ya TıLsıM gider ya da Admin gider.
Bunu herkes bilecek,işte bütün şahidim bu çocuktur bütün konuşmaları kendisi de dinledi.
Bunun da namusu şerefi varsa,haftaya bir toplantı düzenleyeceğim orada tam detayıyla anlatır!
Bunları da haftaya açıklayacağım,kimse Forum Bahane menfaatinden önce gelmez.
Kimse Forum Bahane'den büyük değildir.
İft ben demedim mi tılsıma senin için konu açalım veda konusu düzenleyelim diye? Dedim mi demedim mi söyleee!

İft: Dediniz.

Mephistopheles : Peki kendisi ne dedi?

İft : İstemiyorum dedi.

Tek Büyük Forum Bahane'dir!
Teşekkür ederim İft,haftaya daha detaylı bir toplantı yapacağım her şeyi detayıyla anlatacağım sizlere.

@Mephistophelés:Aziz Yıldırım
TıLsıM:Alex
@İft:Samet
EmRe:Aykut Kocaman

süperdi bu kadar gülmeyeli baya olmuştu :D:D:D:D:D:D:D

bu arada heykelimi dikip yolluyorsunuz beni :p böyle gitmemeliyim bu gidişi hak etmedim !! :p :D:D

2 yıl Türkiye'de bulunan ve vatandaşlık teşebbüsü bile olan, @Mephistopheles in vatandaşlığı için alıp yanıma getirmiş olduğu TıLsıM a sonunda böyle bir gidişin olmasını doğrusu ben de arzu etmezdim. Böyle olmamalıydı diye düşündüm. Çok daha önemlisi tabii artık vatandaşlığın yanında Brezilya yasalarına göre bazı engeller vardı. Bu engeli aşma konusunda da tabii ayrıca bizden destek istemişti. Burada kendisi evini alıp, evini aldıktan sonra da burada forumbahane ailesine hizmet etmeyi düşünen bir insan durumundaydı. Tabii bu tür olaylar gelişince bunlar olduğu yerde kaldı. Fakat biz kendisine ileride burada, bu düşüncelerinizi yine gerçekleştirme durumunuz olur mu dediğimizde, o da 'bu tür düşüncelerim zaten var' diyor.Bunu da memnuniyetle kabul edebileceğini ayrıca söyledi. Kendisine bundan sonraki yaşamında huzur, mutluluk diliyorum ve üç tane de çocuğu var tabi :zuha:

TıLsıM
G%C3%BCrcistan%27daki+B%C3%BCy%C3%BCc%C3%BC+Medea+Heykeli-Batum_G%C3%BCrc%C3%BCstan.jpg

süperdi gerçekten acayip güldüm ya gelir gelmez ha yaşayasın sen süperim modurm

"Bu olayın 5 bacağı var. Kendim, Aykut Kocaman, Ali Yıldırım, Aziz Yıldırım ve basın ayağı"

:p:D:D:D:D iFt istifa et sende çabuk :p :D:D

ehehe :D sagolun dostlar
Mephistopheles Yıldırım olarak değişicem nick name'i :D
Castiel güzel getirmişsin devamını :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri