Doğuştan kem gözlü 3 burç! Maşallah dedikleri 3 gün yaşamıyor

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
DOĞUŞTAN KEM GÖZLÜ 3 BURÇ

İKİZLER:
Siz siz olun İkizler burcuyla sadece acılarınızı paylaşın. Çünkü özenti yapıları ve sürekli kendilerinde olmayana odaklanmaları nedeniyle nazarları değebilir demiyorum çarpabilir. Kendinize gelemezsiniz.

YENGEÇ: Histerik Yengeçler göz değmesine bayılırlar. Maşallah demek ise pek lugatlarında yoktur. Unutmayın kendiyle barışık olmayanların nazarları ışık hızında değebilir.

ASLAN: Sürekli bir yarışta ve en iyisi olma derdinde Aslanlar. Kıyas ise en sevdikleri şeydir. Kendilerinde olmayan şeylerin kıskançlığını duyabilirler.

kem gözlülerle yakın arkadaş olarak kemliklerini başkalarına yönlendirme uzmanlığımı kutlayalım… canım ikizler ve yengeçler <3

İKİZLER: Siz siz olun İkizler burcuyla sadece acılarınızı paylaşın. Çünkü özenti yapıları ve sürekli kendilerinde olmayana odaklanmaları nedeniyle nazarları değebilir demiyorum çarpabilir. Kendinize gelemezsiniz.

Bu doğru.
test edildi, iki yakam bir araya gelmiyor.

Koç yok çünkü asla kem gözlük yapmaz
İhtiyacı yok =)

üç tane çok büyük yaşadığım şey var bu konuda
biri ölümle sonuçlandı , ikisi ciddi hastalıkla
ahımı almanın sonucu , anlatırım sana

Bende de çok örnek var bu şekilde
Ya ben senin rüyanı da anlaticaktim . Irem (rüya tabircisi arkadasim) yorumlamisti

yengeclere yazilmis kismina katilmiyorum. lakin yengecler kincidir bak. o kin iclerinde buyurse, etrafindaki o karanlik ve buyuk siyahli dumanli negatif enerjileri de size dogru yollar. sonra basiniza gelmeyen kalmaz. hani sey gibi, anasinin veya karisinin bedduasini alan ogul veya koca :d isleri bir turlu rast gitmez hani

Geri