doğuştan cilveli erkek

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hani böyle erkekle de konuşsa kadınlada konuşsa hep baktırır kendine hep dinletir hep tatlidir ve hatta yaşlı teyzelerin bile dibi falan düşer gibi gibi gibi sjsjs

Forumda var bi tane ama söylememmmm

ay, yok, ben sevmem öyle cilveli milveli. sempatik ya da tatlı dilli, okey; ama öyle herkesle anlaşan, herkesi seven, sevgi kelebeği, sürekli etrafa mavi boncuk dağıtan biri beni çekmez. her manada bu arada… yakın arkadaşım olma ihtimali de düşüktür. her davranış her ortamda sergilenmemeli. benim adım hıdır, şahsi düşüncem budur.dflgjfd

Moderatör tarafında düzenlendi:
ay, yok, ben sevmem öyle cilveli milveli. sempatik ya da tatlı dilli, okey; ama öyle herkesle anlaşan, herkesi seven, sevgi kelebeği, sürekli etrafa mavi boncuk dağıtan biri beni çekmez. her mana, bu arada, yakın arkadaşım olma ihtimali de düşüktür. her davranış her ortamda sergilenmemeli. benim adım hıdır, şahsi düşüncem budur.dflgjfd
Beni herkes seviyor, yakın arkadaşınım. Ok?

Beni herkes " çok tuzak bir cümle zaten bende okumak istemedim şuan

Hani böyle erkekle de konuşsa kadınlada konuşsa hep baktırır kendine hep dinletir hep tatlidir ve hatta yaşlı teyzelerin bile dibi falan düşer gibi gibi gibi sjsjs
Yaşlı teyzeleri rahat bırkasaydı bari :)

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Onun cilve ile alakasi yok. Anlatiklarin bitirim erkegi isaret ediyor.
Cilveli erkek " Ben bi kayinbabama bi yemek goturim gelim" diyen erkektir.

Ne cilveli erkek mi ? Biraz şey gibi geliyorlar bana ahahaha anladınız siz..

Geri