Doğum yapan erkek

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
keşke dünyaya gelmeden önce aile seçme şansına sahip olunabilse.

Erkolar sakin olun.
Bu bir kadin ve kendini guya erkek olarak tanimliyor. Goguslerini aldirtmis ama vajinal op yi daha olmamis

Boylelerinin cocuk sahib olmasi dogum yapmasi YASAKLANMALI

MADEM TRANSSIN SECTIGIN CINDE KAL ..

Translarin neden anne ya da baba olması yasaklanmalı sence

Video yeterli bence. Madem erkekligi sectin full transition ol otur. Ama yok kadinligimi kullanirim ama bir yandanda erkek gibi yasarim; aa birde erkek olmayi tercih etmistim ama COCUKDA DOGURRUM

Aghhh No!

Niye no onu soruyorum.
Çocuğuna bedenen tecavüz eden ya da ruhen tecavüz eden narsistik hetero anne babalardan daha sakıncalı yapan ne mesela.
Pedagojik açıklama istiyorum.

Kabızken sçbilen erkektir. Eşdeğerdir.

Çağın hastalığı : Nefret dili.

Her konuda fikir sahibi olmak zorunda hissetmeyin lütfen kendinizi. Muhattap olmayıverin, size ters ise görmeyin, ilgilenmeyin. O kendini nasıl tanımlıyorsa tanımlasın, nasıl görünmek istiyorsa öyle görünsün dış dünyaya.

3.kişilerin tercihleri, yönelimleri, vücud formlarına radikal, nefret içeren söylemlerle saldırmak çok yanlış.

Nefret dili kullanıyorsunuz, “yasaklayın, hastalık” vs diyerek. Bu da şiddeti doğuruyor. Bu dünyada herkesin güven içinde yaşaması için hareket etmek lazım.

Niye no onu soruyorum.
Çocuğuna bedenen tecavüz eden ya da ruhen tecavüz eden narsistik hetero anne babalardan daha sakıncalı yapan ne mesela.
Pedagojik açıklama istiyorum.
Benim konum ruh hastasi pislik oz cocuguna tecevuz picler degil.

Bunlari savunabilirsin; benim icin translar var yok onemli degil banane hayatlarindan. Ama kalkip bir kimlik cins seciyorsan ozaman tamamen o yonde kal dur

Benimde sana bi sorum var,; bir adam ben kadinim diyor ama cinsiyet degistirmiyir. Ama kadin tuvaletine girebilir ozgurce; spor mekanlarina havuzda dus bolumune vs.. BU DOGRUMU?? BEN BIR KADIN OLARAK DUSDA YIKANDIGIMDA KENDINI KADIN DIYE TANIYAN HISEDEN BIRIYLE AMA ONUNDE ... OLAN BIRIYLE DUS ALMAM NEKADAR SAGLIKLI? DOGRU? VE TEHLIKESIZ???

Benim dilim nefret dili degil sorry. Bu insanlar cokmu masum?? Bunlar cocuklara tecavuz etmiyormu edemezmi cokmu masumlar? Bosuna o yonde bana yukselme HARUN

Benim konum ruh hastasi pislik oz cocuguna tecevuz picler degil.

Bunlari savunabilirsin; benim icin translar var yok onemli degil banane hayatlarindan. Ama kalkip bir kimlik cins seciyorsan ozaman tamamen o yonde kal dur

Benimde sana bi sorum var,; bir adam ben kadinim diyor ama cinsiyet degistirmiyir. Ama kadin tuvaletine girebilir ozgurce; spor mekanlarina havuzda dus bolumune vs.. BU DOGRUMU?? BEN BIR KADIN OLARAK DUSDA YIKANDIGIMDA KENDINI KADIN DIYE TANIYAN HISEDEN BIRIYLE AMA ONUNDE ... OLAN BIRIYLE DUS ALMAM NEKADAR SAGLIKLI? DOGRU? VE TEHLIKESIZ???

Benim dilim nefret dili degil sorry. Bu insanlar cokmu masum?? Bunlar cocuklara tecavuz etmiyormu edemezmi cokmu masumlar? Bosuna o yonde bana yukselme HARUN

Çok alakasız yerlerden ornek veriyorsun.
Ben sana trans birinin çocuk yetistirmesinde bilimsel olarak ne gibi bir olumsuzluk var diye sordum. Bunu yargılama amacıyla sormadım; benim de yeterli bilgiye sahip olmadığım bir konu. Kanada'da yapılan bi kac calışmanın mahremiyet korunduğu surece (bizim anne babalarimizin bizim gözümüz önünde sevismemesi gibi) maddi manevi çocuğun ihtiyaçları karşılandığı sürece çocuk uzerinde ,gelisim surecinde olumsuz bi etkisi olmadigi raporlanmisti. Sen net bi şekilde yasaklanmalı dediğin için,aksini savunan bi çalışma okumuşsundur diye düşündüm. Konuyla alakalı olmayan sorularına gelince, hukuk nezdinde cinsiyetin, nasıl davrandığın ya da ne giyindiğin ile alakali değildir; kimlik belgende cinsiyetinin ne yazdığı ile alakalidir. Tıpkı hukukta olduğu gibi buna uygunsuz her hal ve harekete (kural çiğneyen) girişime karşıyım elbette.
Kimliğinde erkek yazıyorsa kadınlar tuvaletine girememelisin mesela. Aynı şekilde transsan ve kimliğinde kadın yazıyorsa, tuvaletteki diğer kadinlarin da eşek gibi saygı duyması, rahatsız oluyorsa başka tuvalete gitmesi gerekir. Kurallar verilerle işler.

Çok alakasız yerlerden ornek veriyorsun.
Ben sana trans birinin çocuk yetistirmesinde bilimsel olarak ne gibi bir olumsuzluk var diye sordum. Bunu yargılama amacıyla sormadım; benim de yeterli bilgiye sahip olmadığım bir konu. Kanada'da yapılan bi kac calışmanın mahremiyet korunduğu surece (bizim anne babalarimizin bizim gözümüz önünde sevismemesi gibi) maddi manevi çocuğun ihtiyaçları karşılandığı sürece çocuk uzerinde ,gelisim surecinde olumsuz bi etkisi olmadigi raporlanmisti. Sen net bi şekilde yasaklanmalı dediğin için,aksini savunan bi çalışma okumuşsundur diye düşündüm. Konuyla alakalı olmayan sorularına gelince, hukuk nezdinde cinsiyetin, nasıl davrandığın ya da ne giyindiğin ile alakali değildir; kimlik belgende cinsiyetinin ne yazdığı ile alakalidir. Tıpkı hukukta olduğu gibi buna uygunsuz her hal ve harekete (kural çiğneyen) girişime karşıyım elbette.
Kimliğinde erkek yazıyorsa kadınlar tuvaletine girememelisin mesela. Aynı şekilde transsan ve kimliğinde kadın yazıyorsa, tuvaletteki diğer kadinlarin da eşek gibi saygı duyması, rahatsız oluyorsa başka tuvalete gitmesi gerekir. Kurallar verilerle işler.
Iyiymis. Kimliginde bir insanin yakinda kedi kopek yilan tanitimida gelir yakinda. Napalim essek gibi saygi duyup terkmi edelim? Kusura bakma son cumlene katilmiyorum! Trans ise ve kendine pembe kimlik aldi diye benim wcde isi yok. Vaginal opsini olmussa full transition olmussa buyursun. Yoksa s...sin erkekler wcsine .okadarda uzun boylu degil. Ben bunu tek kendim icin degil ilerde cocuklarim icinde dusunurum. Benim 3/5/7 yasindaki cocugum wcye gittiginde katir kadar erkek ama "ben kendimi kadin gibi hisediyorum" den o wcde isi yok.!!

Geri