Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Hissizim…
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yazmamalıyım… yazmamalıyım…@DUHAN hadi iyisin...
Anlat anlat sen seversin yalanı. Bghhtsshyazmamalıyım… yazmamalıyım…
Sen kime kizdin boyle://Sonra da yok ince düşünceli erkek kalmadı, evlenilecek adam kalmadı, yok o kalmadı bu kalmadı şu kalmadı... erkolar da erkolar, yakın gelecekte hiç kimsenin hiç bir şeye ihtiyacı kalmadığında bu durumdan en çok şikayet eden feminazi hanımlar olacak... elindekinin kıymetini bilmeyen eldekinin kıymetini hiç bilemeyeceği gibi üstüne evde kalır bir güzel hariçten güzellemeler yapar durur, yalnız ölün aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ağminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ek not; ha homofobik değiliz diye de dişil bir özelliği erkeğe yakıştıracak kadar şirazemizi kaydırmadık. çivisi çıkan dünya ise ben napayım, karşı cins dışında da ilgimi çeken bir şey yok.
Sen kime kizdin boyle://
Sorma. Keske alsaydim.ne istediğini dile getiren fakat kendinden haberi olmayan herkese kızıyorum sezen, önce geç aynanın karşısına kendine bak, sonra düşün içine bak, ondan sonra bahsedersin taleplerden, dileklerden, isteklerden... yıllarca kadınlara yapılan zulmü kınadık, kah kahrettik, kah üzüldük, kah utandık. madalyonun öteki yüzüne bakınca da insanoğlu ne garip bir varlık diyorum. boş ver keşke oda parfümlerini alsaydın...
Sorma. Keske alsaydim.
operasyonu sen yapmışsın gibi konuştun sezencimErkolar sakin olun.
Bu bir kadin ve kendini guya erkek olarak tanimliyor. Goguslerini aldirtmis ama vajinal op yi daha olmamis
Boylelerinin cocuk sahib olmasi dogum yapmasi YASAKLANMALI
MADEM TRANSSIN SECTIGIN CINDE KAL ..
Ayy ne bilim ya forumda gecen erko diyorlardi havali olsun dedim. Genelde lugatimda yok yanioperasyonu sen yapmışsın gibi konuştun sezencim
ayrıca şu erkolar lafını bildiğim kadar ergenliğini atlatamamış kız kuruları kullanıyor senin ağzına yakışmaz yapışır.sen kullanma.