Doğum Kontrol Hapı

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Yalnızca kontrasepsiyon (korunma) amaçlı değil, Kadın Doğum uzmanlarının sıkça kullandığı hormonal bir tedavi yöntemidir.

En doğal ve yaygın doğum kontrol yöntemidir.Hormon tedavisinde de kullanılır.

Plansız yapılanmanın önüne gecilmek için kullanılır. :D

Regl doneminde ki sanvilari azalttigini dusunen ve kullanan arkadaslar taniyorum. Ve hic te guvenilir degil diye dusunuyorum.

Hiç gerek yok böyle şeylere...

birde hamilelik testi var 30 soru yanlış doğruyu götürmüyo.

bazıları kullanmamış zamanında cezasını biz çekiyoruz :D

Doktorlar Genelde Regl Duzensizliginde O Hapa basvuruyorlar
Tavsiye Etmiyorumda Ayrica.

Kullanılmasını doğru bulmadığım hap.

regl düzensizliği için verilen ama olmayan düzeni bile bozan bir hap

forum doktorlarının üşüştüğü bir başlık daha. neye göre yorum yapıyorsunuz anlamıyorum, hiç kullandınız mı? aylarca düzelmeyen adet problemim yüzünden piyasadaki neredeyse tüm çeşitlerini kullanmak durumunda kaldım ama şu an gayet sağlıklıyım. ilk kullanımda mide bulantısı, iştah ve ödem yapabiliyor ama etkisi bünyeden bünyeye değişir. bi süre kullandıktan sonra yan etkileri ciddi derecede azalıyor zaten. adet düzensizliği yaşıyorsanız bunları kullanmadan iyileşmek zor. beğenmeyen ibrahim saraçoğlu'nun soğan kürünü falan deneyebilir.

Şu kilo aldırıyor falan diyorlar tedavi amaçlı 6 ay kadar kullandım gram kilo almadım :/ elbette yan etkileri var ama doktorunuz öneriyor ise başka çareniz yok demektir.

Sivilce cikmasini önleyici etkiye de sahipmiş.
Bir cok arkadaşim kullaniyor.​

Adet düzenleyici ve hormon bozukluğu tedavisinde kullanılıyor.
35 yaşından sonra sigara içen kadınlar da zararlı olabiliyor. Rahim ve meme kanseri riskini arttırıyor.
Uzun süreli kullanımını doktorlar da önermiyor.

Geri